Bizim köpek havlıyor ?

EfsunNW

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar köpek beslemekteyim ve köpeğim hep havlıyor ne yapmalıyım ?​

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sorulabilecek en güzel sanırım bu forum :(

hayvan hekimine yada köpeği aldığın/sahiplendiğin yere gidip sorabilirsin.

ServetPro

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
  • İhtiyaçlarını ifade etmek için havlarlar.
  • Bazı türler sebepsiz yere havlayabilirler.(Örnek: Terrierler)
  • Onları kendi bölgelerinden uzak tutmaya çalıştığınızda havlarlar.
  • Etrafındaki sevdiği insanları tehlike anında uyarmak için havlarlar.
  • Oyun falan oynarken heyecandan havlarlar.
  • Diğer hayvanlara havlarlar.
  • Onları bir yere kapatırsanız havlarlar.
  • Sizden veya ailesinden(evdeki diğer insanlar) ayrıldıklarında havlarlar.
  • Çit ya da cam tarzı bir şeyin arkasında kapana kısıldıklarını hissettiklerinde havlarlar.
  • Sadece eğlence olsun diye de havlayabilirler.
  • Baskınlığını size ya da başka köpeklere belli etmek için havlarlar.
  • Yanlış ödüllendirmeden dolayı, havlamanın iyi bir şey olduğunu zannettikleri için havlarlar.
  • Sosyalleşmemiş köpekler havlarlar

Absolatte

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Köpekler ezan okunurken havlarlar örneğin çünkü cinlerin ezan okunurken ezan sesini duymamak için kaçıştıklarını görürler.

RoWTeeN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Köpekler ezan okunurken havlarlar örneğin çünkü cinlerin ezan okunurken ezan sesini duymamak için kaçıştıklarını görürler.
Bizim rahmetli köpeğimiz vardı evdeydi adı atlasdı
Her zaman atlardı evde değişik olaylar olurdu kimse bana inanmazdı korkardım Halada oluyo PARANORMAL olaylar amaa inanan yok bir an kendime deli tehşisi koymuştum bir gün yaşanan olaya kadar Böyle evde Televizton Kapandı açıldı Ekranda böyle değişik simgeler mimgeler ışıklarda yanıp söndü Bağırdım Noldu dediler sonraki gün dedim dün nasıl oldu o televizyon falan dedim ne saçmalama falan dediler dediklerinden haberleri bile yokmuş Ailemin Bi ben bilirim bide şu an sen bunu okuyan kişi

Gloin

''Far Over The Misty Mountains Cold...''
En iyi cevaplar
0
Köpekler için ağzına takılan bir şey var. Havlamasını ağzını açmasını engelliyor havladığı an tak o öyle yapa yapa öğrenir havlamamayı.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Bizim rahmetli köpeğimiz vardı evdeydi adı atlasdı
Her zaman atlardı evde değişik olaylar olurdu kimse bana inanmazdı korkardım Halada oluyo PARANORMAL olaylar amaa inanan yok bir an kendime deli tehşisi koymuştum bir gün yaşanan olaya kadar Böyle evde Televizton Kapandı açıldı Ekranda böyle değişik simgeler mimgeler ışıklarda yanıp söndü Bağırdım Noldu dediler sonraki gün dedim dün nasıl oldu o televizyon falan dedim ne saçmalama falan dediler dediklerinden haberleri bile yokmuş Ailemin Bi ben bilirim bide şu an sen bunu okuyan kişi
Bizde de öyle olduydu sonra televizyondan buhar çıktı sonrada yeni televizyon aldık.