Pluginer_Mert
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
YurdakulHD Benim FeatherBoard Çalışmadı Spigot'tan Yeni Aldım Skypeden Ekledim Kabul Edersen Sevinirim
Yanlış düşünüyorsun bilmeyen arkadaşlar var plugin paketi yapmayı birde plugin paketinin amacı budur yanlış düşünüyorsun benceBu pluginlerin hepsi internette var zaten, toplayıp kendine göre editleyip herkes koyuyor mu böyle? Boş işlerle uğraşıyosunuz.
Bilmeyen arkadaslar olursa konusunu acarlar yada rehber hazırlarız spigot dev.bukkit istediklerini indirebilirler. Bence paket konuları spamdan baska birsey değil. İndir topla aç indir topla aç.Yanlış düşünüyorsun bilmeyen arkadaşlar var plugin paketi yapmayı birde plugin paketinin amacı budur yanlış düşünüyorsun bence
Sent from my iPhone using Tapatalk
İşte sıkıntı orada insanlar hazırı varken uğraşmak istemiyor bencede saçma pl paketi hazırlanması ama bilmeyen arkadaşların işine yarıyorBilmeyen arkadaslar olursa konusunu acarlar yada rehber hazırlarız spigot dev.bukkit istediklerini indirebilirler. Bence paket konuları spamdan baska birsey değil. İndir topla aç indir topla aç.
Çok Biliyorsan Sen Editlede GörekBu pluginlerin hepsi internette var zaten, toplayıp kendine göre editleyip herkes koyuyor mu böyle? Boş işlerle uğraşıyosunuz.
Haritada Yaparsan SevinirizBlaue Pack Daha Prof. Bir sekilde hazirlancak YENLKLER: PlatDonor,bounty Sistemi,HC BR PAKETEN ALNT OLMCAKTR! OLUR SE EMRE ARKDASMLE YAPCAM !
Siz nasıl paket konusu açarken plugin yapımcılarının ismini eklemeyip bir teşekkür bile etmiyorsunuz oda gerek duymamıs.Bu arada BaranArslanMRJ paketi demişsinde paket benle baranındı.![]()
Plugin yapimcisi biz oldugumuzdan dolayi olabilirmi dostum ?Siz nasıl paket konusu açarken plugin yapımcılarının ismini eklemeyip bir teşekkür bile etmiyorsunuz oda gerek duymamıs.
Off kabul et artikMirza çık konudan lütfen paketinizi tek iyi yapan benim skriptlerim zaten.