ne zaman ?Birazdan açıyoruz!
Texture Pack var. Lootlar mükemmel ara anlarsın. Diğer dediklerin güncellemeler ile gelecek.Lan Ben Böyle Serveri Yerim Enson 2015-14 te girmiştim Efsane görüküyo +1 Beni KEsinlikle Bekleyin Ne zaman Açilcak ?
bide Gizli Yerler yapsaniz loot koysaniz (tier 2 veya 3 ) gibi güzel ola bilir
Kaçtür Zombi var ?
Texture ?
Çok Sorum var Server Ne zaman açilcak ????
Son Olarak Birazdan derken Kaç ?? ta Zaman ???
Beyler Yumulun Servere Türkiyede Nerdeyse Böyle Server 2014 ten beri Yok ! Doluşun
Abi Server Muhteşem Diyecek başka bir şey bulamiyom anatilamaz Yaşanir
ne zaman ?
Süreli ban atmışızdır oyuncu adınız nedir acaba ?Server Efso ama yüksekte oldugum için düşmeyeyim Shift basiyodum + Hack olmadigim haldeBanned bu üzdü sebeb siz yere antikoncback degilim bu arada Nediyem başarilar
Not:Taha Adli oyuncu banlayin spawn orman giriş karşidaki agaçtan içeri uçtun öldürcektim iyi çalişmalar
edit: Skype paylaşip ekranimi + versiyonlari bile gösterirdim :/ bye
Dolu skype var o isimde siz eklermisiniz burakcankubat_1Cloellaa Skype:ArcaniA + sw geliştik ten sona gelcem Mutsuzluk :/
Server properties'e koyduk ama çalışmadı. Eklentiyi deneyeceğim.servertextures'di sanırım böyle bi pl vardı sen oyuna girince otomatik olarak plugin paketini indirmek için izin isteyip indiriyordu yüklerseniz güzel olur başarılı bir sunucu![]()
Oyundaki adınız neydi sorabilir miyim? Evet bunları herkes söyledi ve düzelteceğiz. Açıkçası kendim sunucumda bana sıkıcı geldi bir an. Yeni sistemler yolda. En iyi sistemlerden biri ne yazık ki baş belası texture pack hatasından dolayı gelemiyor. Seslendirmeler hazır fakat çalınma riski yüzünden koyamıyoruz...Az önce sunucuya girip biraz inceledim. Yapılar ve texturepack iyi göründü bana. Sistemler de iyi ancak eksikleri var. Oyunun zombi öldürüp hayatta kalmaktan başka pek bir amacı yok. En azından zombilerden altın felan düşseydi de para bakımından zengin olmaya çalışsaydık. Sunucu daha yeni olduğu için eksiklikleri olması normaldir, en kısa zamanda sunucuya daha çok şey eklemelisiniz diye düşünüyorum.