BLAZE NETWORK | Türkiyede Açık Tek DayZ! | 1.8.X

Sunucumuz Nasıl?

• ***** ( Kusursuz )

• **** ( Mükemmel )

• *** ( Ortalama )

• ** ( Kötü )

• * ( Berbat )

• BONUS : İşte bu adamım. Beklediğim DayZ sunucusu!!

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Cool_Dani

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lan Ben Böyle Serveri Yerim Enson 2015-14 te girmiştim Efsane görüküyo +1 Beni KEsinlikle Bekleyin Ne zaman Açilcak ?
bide Gizli Yerler yapsaniz loot koysaniz (tier 2 veya 3 ) gibi güzel ola bilir
Kaçtür Zombi var ?
Texture ?
Çok Sorum var Server Ne zaman açilcak ????

Son Olarak Birazdan derken Kaç ?? ta Zaman ???

Beyler Yumulun Servere Türkiyede Nerdeyse Böyle Server 2014 ten beri Yok ! Doluşun

Abi Server Muhteşem Diyecek başka bir şey bulamiyom anatilamaz Yaşanir :şapka:

Birazdan açıyoruz!
ne zaman ?

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Lan Ben Böyle Serveri Yerim Enson 2015-14 te girmiştim Efsane görüküyo +1 Beni KEsinlikle Bekleyin Ne zaman Açilcak ?
bide Gizli Yerler yapsaniz loot koysaniz (tier 2 veya 3 ) gibi güzel ola bilir
Kaçtür Zombi var ?
Texture ?
Çok Sorum var Server Ne zaman açilcak ????

Son Olarak Birazdan derken Kaç ?? ta Zaman ???

Beyler Yumulun Servere Türkiyede Nerdeyse Böyle Server 2014 ten beri Yok ! Doluşun

Abi Server Muhteşem Diyecek başka bir şey bulamiyom anatilamaz Yaşanir :şapka:

ne zaman ?
Texture Pack var. Lootlar mükemmel ara anlarsın. Diğer dediklerin güncellemeler ile gelecek.

VE SUNUCUMUZ AÇILDI!!!!!! Hemen gelin arkadaşlar. Girerken Texture Pack'leri etkin etmeyi unutmayın. :)

MC.BLAZENW.NET

Texture Pack sorunu yaşayanlar bu linkten direk indirsinler:

YENİLENMİŞ TEXTURE PACK:

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Cool_Dani

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server Efso ama yüksekte oldugum için düşmeyeyim Shift basiyodum + Hack olmadigim halde :( Banned bu üzdü sebeb siz yere antikoncback degilim bu arada Nediyem başarilar
Not:Taha Adli oyuncu banlayin spawn orman giriş karşidaki agaçtan içeri uçtun öldürcektim iyi çalişmalar

edit: Skype paylaşip ekranimi + versiyonlari bile gösterirdim :/ bye

BlazeNetwork

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
3
Server Efso ama yüksekte oldugum için düşmeyeyim Shift basiyodum + Hack olmadigim halde :( Banned bu üzdü sebeb siz yere antikoncback degilim bu arada Nediyem başarilar
Not:Taha Adli oyuncu banlayin spawn orman giriş karşidaki agaçtan içeri uçtun öldürcektim iyi çalişmalar

edit: Skype paylaşip ekranimi + versiyonlari bile gösterirdim :/ bye
Süreli ban atmışızdır oyuncu adınız nedir acaba ?

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
servertextures'di sanırım böyle bi pl vardı sen oyuna girince otomatik olarak plugin paketini indirmek için izin isteyip indiriyordu yüklerseniz güzel olur başarılı bir sunucu :)

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Açtığımız anda sunucumuz doldu. 16 kişi belki çoğu kişi için az olsa da bizim için bir başarı...

i1110^cimgpsh_orig.png

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Az önce sunucuya girip biraz inceledim. Yapılar ve texturepack iyi göründü bana. Sistemler de iyi ancak eksikleri var. Oyunun zombi öldürüp hayatta kalmaktan başka pek bir amacı yok. En azından zombilerden altın felan düşseydi de para bakımından zengin olmaya çalışsaydık. Sunucu daha yeni olduğu için eksiklikleri olması normaldir, en kısa zamanda sunucuya daha çok şey eklemelisiniz diye düşünüyorum.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Az önce sunucuya girip biraz inceledim. Yapılar ve texturepack iyi göründü bana. Sistemler de iyi ancak eksikleri var. Oyunun zombi öldürüp hayatta kalmaktan başka pek bir amacı yok. En azından zombilerden altın felan düşseydi de para bakımından zengin olmaya çalışsaydık. Sunucu daha yeni olduğu için eksiklikleri olması normaldir, en kısa zamanda sunucuya daha çok şey eklemelisiniz diye düşünüyorum.
Oyundaki adınız neydi sorabilir miyim? Evet bunları herkes söyledi ve düzelteceğiz. Açıkçası kendim sunucumda bana sıkıcı geldi bir an. Yeni sistemler yolda. En iyi sistemlerden biri ne yazık ki baş belası texture pack hatasından dolayı gelemiyor. Seslendirmeler hazır fakat çalınma riski yüzünden koyamıyoruz...