BlazeCraft şikayet mesajım

KozyOldV

Dünyayı anlamak yetmez, onu değiştirmek gerekir.
En iyi cevaplar
0
Hocam dediğim gibi asistanı biz geliştirdik başlarda adı asistan olarak geçiyordu (chatta) sonradan güncelledik ancak fikrin sahipleri biziz.
Kaldırmanızı istemek durumundayım. Teşekkür ederim.

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam dediğim gibi asistanı biz geliştirdik başlarda adı asistan olarak geçiyordu (chatta) sonradan güncelledik ancak fikrin sahipleri biziz.
Kaldırmanızı istemek durumundayım. Teşekkür ederim.
Şaka dimi bu pardon ama fhkfnfkfkfjfj @Dantero daha Bu sene açılan sunucusunuz geçen seneki sunucudan fikir kaldirmasini istiyorsunuz sunucu zaten kapandı ama eklenti bana ait istediğim zaman yayabilirim forumda

KozyOldV

Dünyayı anlamak yetmez, onu değiştirmek gerekir.
En iyi cevaplar
0
Şaka dimi bu pardon ama fhkfnfkfkfjfj @Dantero daha Bu sene açılan sunucusunuz geçen seneki sunucudan fikir kaldirmasini istiyorsunuz sunucu zaten kapandı ama eklenti bana ait istediğim zaman yayabilirim forumda
Tamam hocam sıkıntı yok ancak "4 aydır geliştiriyoruz" kısmını hatırlatmak isterim.

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam hocam sıkıntı yok ancak "4 aydır geliştiriyoruz" kısmını hatırlatmak isterim.
Sunucunuz 7 Mayıs tarihinde açılmış yani geliştirmeye dediğinize göre şubat veya ocak ayında başlamıssınız bizim sunucumuza bu özellik 2016 Eylül ayında eklendi şaka gibisiniz

siradolf69

Sessizlik ve sükunet insanın en yakın dostudur.
En iyi cevaplar
0
Suç yine anne ve babalarda. Küçük yaşta veriyorlar paraları bunlara onlar dandiğinden 1 sunucu açıp kurucuyum diye geçiniyor. Polemik yaratmayan arkadaşlar :D

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Şimdi roman kadar açıklama falan yapardım da hem okumaz hem de yine uyarı yerim. Bana göre şu an burada SABIRSIZ biri veya TERBİYE almamış biri olduğunuzu görüyorum. Hani arkadaş ortamında çok abartmadan ve devamlı etmeden arada bir küfür edilir. Kendini tutamazsın veya klasik Türk anlayışı küfür edilmeden espri yapılmaz, espriler komik olmaz ya oralara hiç girmeyelim.

Oyuncularına bir şey sormak kısmına gelirsek bizde bazen bir şeyler soruyoruz 1 kafa 10 bin şeyi bilemez. Örnek vereyim sunucumuzu yaparken bir kısım oyuncu, arkadaş vesaire sunucumuza misafir olarak aldık ki onların önerileri ışığında kendimizi geliştirelim veya eksikleri giderelim. Bunda çok bir sorun görmüyorum bunu ya ilk deneyiminizde hemen sunucu açmanıza ki galiba değilsiniz ya da o bahsedilen şeyi hiç görmemenize bağlıyorum.

Ek olarak sunucumun adını kullanman??? NETWORK yerine CRAFT koyunca bizden bağımsız, bizimle alakası olmayan bir sunucu oluyorsunuz muhtemelen.

Pandikk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya Gerçekten Şunların Ellerine Bir Miktar Para Verip Sunucu Açıyorlar Ya Yazıklar Olsun Gibi Bir şey Ya Ben O Kadar Gece Gündüz Demeden Işe Gidim Sunucu Için Para Kazanalım Şunlar da Bayramda Biriktirdikleri 3 Kuruş Para Ile Sunucu Açsın Hadi Onuda Geçtim Bu Terbiyesizlik Nerden Geliyor Oyuncuları na Saygılı Olması Gerekirken Yaptığı Şeyler YAZIK