[BLAZERD-MMORPG] CHROMA Birliği

amadda

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucu
Kapalı betaya sadece 65 kişi girebilecek

https://forum.gamer.com.tr/konu/blazerd-mmorpg-kuecuek-tanitim.346942/

Daha önce açmış olduğumuz sunuculardan hayır gelmeyince bizde sunucu ismimizi başka bir sunucuda kullanalım dedik

Bizler Blazerd'in Batman'larıyız Blazerd ise bizim Gotham'ımız
Evet arkadaşlar bilindiği üzere sunucunun açılmasına az bir zaman kaldı herkes birlik tanıtımı yapıyordu bizde yapalım dedik
Birliğimizin amacı bir nevi paralı askerlik .
Şimdi bilindiği üzere Blazerd'de tüccarlar keşif birlikleri vb.. birçok takım var peki bunlar paraya para demezken para kazanırken onların karşısına bir haydut çıkıp Kafatasından şarabımı içeceğim der ise onları kim koruyacak değilmi
İşte bizde Blazerd'deki kahramanlar olup para karşılığı onları koruyacağız peki para ile kahrmanlıkmı olur tabikide hayır!
Eğer kendinden seviyesi düşük birine saldıran oyuncuyu görürsek hemen onda haddini bildiririz :pala:

Birlik içi ve dışı davranışlar
Kendi aramızda olsun dışımızda olsun elimzden geldiğince MMORPG yi RP ye dönüştüreceğiz
Birlik içinde eski zamanlardaki dostlar gibi muhabbet edip başka insanları gördüğümüzde Merhaba Bayım diyeceğiz
Belli günlerde kamp ateşi etradında toplanıp eğleneceğiz.Bu arada birliğimzde sadece Lider olayı var onun dışında hepimiz arkadaşız
Liderinize bile liderim yerine ismi ile hitap edeceksiniz ^_^

KATILIM KOŞULLARI
Gerçek İsminiz (Gerekli-Değil):
Yaşınız:
Oyun İçi İsminiz:
Açık Olduğunuz Saatler:
TS3-Discord-Skype
VB. İletişim Programları Kullanıyormusunuz:

Eğer aramıza katılırsanız çok mutlu oluruz :aşık:

MrWorthless

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Gerçek İsminiz (Gerekli-Değil):Emrecan
Yaşınız:16
Oyun İçi İsminiz:EmrecanKrkn
Açık Olduğunuz Saatler:15 tatilde her dakika okullar açıkken 6 dan sonra 10 a kadar
TS3-Discord-Skype VB. İletişim Programları Kullanıyormusunuz:
Discord ve skype kullanıyorum

cumagünü

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Gerçek İsminiz (Gerekli-Değil): Samet
Yaşınız: 16
Oyun İçi İsminiz: general
Açık Olduğunuz Saatler: genelde 17:00 - 00:00
TS3-Discord-Skype hepsini kullanıyorum iletişim sorun değil