Blazerd MMORPG | Jeag [Ana Şehir] - [Öneri İstek]

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar, Blazerd MMORPG'nin ana şehrinin %30'u bitti.Bende resimleri yayınlamak istedim.Nede olsa yakında sunucuyu açıyorum.Haritanın toplam boyutu 8.000 x 8.000 3 köy ve ana şehrin %30'u tamamlandı.Her neyse fotoraflara geçelim; ( Daha nasıl geliştirebilirim bana yardımcı olursanız sevinirim :) ) Tek başıma yapmakta zor :D

Son olarak şuraya pazar yeri yapmayı düşünüyorum daha yapmadım bile bile sizce pazarın yerleri güzel mi ? Yoksa kötü mü ?

Diğer köylerden resimler;

Bonus, şeytani tavşan zindanı :D

tree

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
%30 u neye göre verdin anlamadım :/ ayrıca çok gördük böyle konu sizin farkınız nedir (geçenki açtığın konudan)? ayrıca tek yapmak zorsa sana yardımcı olabilirim tecrübem yüksek eklenti konusunda yani ö.m ile yardım ederim.

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Çok çok güzel olmuş ellerine sağlık açılınca hemen gelirim :) Muhteşem tek başına yaptığını pek sanmıyorum ama sondaki arkadaştan ötürü :D

KeremTokgz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önerilerim ; Sondan 3. olan fotodaki alana daha çok ev yapabilirsin bu daha hoş gösterebilir köyde meydan yap şelale falan olsun onların yanında pazar lar falan :) bu atmosferi yaparsan gayet güzel olur.

Zaten tek başına yapmışsın bu kadar şeyi emeğine saglik harika olmuş.

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok çok güzel olmuş ellerine sağlık açılınca hemen gelirim :) Muhteşem tek başına yaptığını pek sanmıyorum ama sondaki arkadaştan ötürü :D

O hub spawnı yapıp foruma yayınlayacaktım o arkadaş bakmak için gelmişti :D

Önerilerim ; Sondan 3. olan fotodaki alana daha çok ev yapabilirsin bu daha hoş gösterebilir köyde meydan yap şelale falan olsun onların yanında pazar lar falan :) bu atmosferi yaparsan gayet güzel olur.

Zaten tek başına yapmışsın bu kadar şeyi emeğine saglik harika olmuş.

Teşekkürler :)

%30 u neye göre verdin anlamadım :/ ayrıca çok gördük böyle konu sizin farkınız nedir (geçenki açtığın konudan)? ayrıca tek yapmak zorsa sana yardımcı olabilirim tecrübem yüksek eklenti konusunda yani ö.m ile yardım ederim.

Tek başıma daha zevkli :D

ErinyJexeld

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ağaçlar ağaçtan çok mantara benzemiş :D
10. Resimdeki evler hiç hiç olmamış
Begenmedigim yonler bunlar. :)

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Şeytani Tavşan Zindanı?! Türüm kötüleniyor :( (Güzel olmuş)
Ağaçlar ağaçtan çok mantara benzemiş :D
10. Resimdeki evler hiç hiç olmamış
Begenmedigim yonler bunlar. :)
Bu tabiri kullanıp bana resimleri saydırdığın için teşekkürler :(
%30 için baya çalışılmış bir harita bilgisayarımı zorlayacağı neredeyse kesin :( (Bugün çok kötümserim)

Ardart

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uğğğğğğğğğ, mükemmel bir yapı olmuş. Sunucun gireceğm ilk 3 sunucuların arasında.
Bu arada pazar yerini oraya yapmamalısın, sonuçta köşkün karşısı.
İyi çalışmalar! :)