Blazerd MMORPG | Küçük Tanıtım

Yetenek Sistemi mi Sınıf Sistemi mi ?

• Yetenek; Oyuncular istediği kılıca 2 yetenek ekleyebilecek. Kendi tarzını oluşturacak.

Kullanılan: 74 64.9%
  • Sınıf; Klasik sınıf sistemi.

Kullanılan: 40 35.1%

• Kullanılan toplam oy
    114

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
şu an bir kaç test yaptım kendi başıma. Çok zevkliydi :D Umarım tek zevk alan ben olmam :D

Kapalı beta'da tamamen size göre değişiklikler yapacağım. Ondan sonra Açık Beta'da daha iyi bir oyun sağlayabiliriz.

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Blazerd'da tahminen olacak BÜYÜK özellikler;
  • İsteyen bütün birlikler istediği bir şehire saldırabilir, yağmalayabilir hatta kral'a(Bana :D) saldırarak öldürebilir. Beni tahtan indirirseniz o birlik şehrin kral'ı durumuna geçer ve vergileri o toplar.
  • Zindanları ele geçirme.
  • Paralı asker. (Size yardımcı olan ve yanınızda dolaşan bir asker.)
İstediğiniz şeyler varsa buyurun :D

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Blazerd'da tahminen olacak BÜYÜK özellikler;
  • İsteyen bütün birlikler istediği bir şehire saldırabilir, yağmalayabilir hatta kral'a(Bana :D) saldırarak öldürebilir. Beni tahtan indirirseniz o birlik şehrin kral'ı durumuna geçer ve vergileri o toplar.
  • Zindanları ele geçirme.
  • Paralı asker. (Size yardımcı olan ve yanınızda dolaşan bir asker.)
İstediğiniz şeyler varsa buyurun :D
Paralı asker olayını sevdim iyimiş :D Kaç tane tutabiliyoruz ?
Bu arada senle kapışmak güzel fikir :p

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Facebook grubumuz açılmıştır, herkesi beklerim :) (Facebook'u olanları :D)

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bir geziye çıktım ve burada araştırmak için bolca zamanım oldu. Dünya'da ilk olarak 3D efektler olacaktır. Örneğin ortamda bulunduğunuz yetenekler güneş açısına göre renk vs değistirecek ve etrafınızda 3D Efektler vs dönebilir. Onun dışında İklim çeşitleri eklenecektir. Örneğin şehirdesiniz ve sonbahar havası var. Yakında ki ağaçlardan 3D ve 3D efeklerle beraber yaprak düşecek. Yani görünce ve kodlayınca bende "Oha" diyeceğimi düşünüyorum.

Bir şey daha iklim çeşitlerine göre rüzgar vs. ekvatora göre haraket edecek. Oyunda coğrafi etkenlerde var :D
(Evet rüzgarda 3D)

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Bir geziye çıktım ve burada araştırmak için bolca zamanım oldu. Dünya'da ilk olarak 3D efektler olacaktır. Örneğin ortamda bulunduğunuz yetenekler güneş açısına göre renk vs değistirecek ve etrafınızda 3D Efektler vs dönebilir. Onun dışında İklim çeşitleri eklenecektir. Örneğin şehirdesiniz ve sonbahar havası var. Yakında ki ağaçlardan 3D ve 3D efeklerle beraber yaprak düşecek. Yani görünce ve kodlayınca bende "Oha" diyeceğimi düşünüyorum.

Bir şey daha iklim çeşitlerine göre rüzgar vs. ekvatora göre haraket edecek. Oyunda coğrafi etkenlerde var :D
(Evet rüzgarda 3D)
Yeni bi oyun yapıp piyasaya sürsen daha iyiydi <_<
İnşAllah bilgisayar kaldırır onca şeyi :lol:

Abilty

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

(Evet rüzgarda 3D)
Ohoooo sen git yeni oyun çıkar bu projeyi iptal edip server için de bir sponsor bul yaptığın oyun tadından yenmez

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sonunda! Uzun ve rahatlatıcı bir tatil sonrası %100 enerji ile sunucu yapımına devam ediliyor. Her gün yeni gelişmeler göreceksiniz.

Beklediğiniz için teşekkürler :)

Leqo

MineKnight MMORPG
En iyi cevaplar
0

(Evet rüzgarda 3D)

Hayaller..