Blazerd MMORPG | Küçük Tanıtım

Yetenek Sistemi mi Sınıf Sistemi mi ?

• Yetenek; Oyuncular istediği kılıca 2 yetenek ekleyebilecek. Kendi tarzını oluşturacak.

Kullanılan: 74 64.9%
  • Sınıf; Klasik sınıf sistemi.

Kullanılan: 40 35.1%

• Kullanılan toplam oy
    114

Neferity

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kararlar sonucu 1 hafta veya daha az bir süre için Kapalı Beta olacaktır. Test edecek oyuncular ayarlandı, bu süreç boyunca oyun hataları varsa düzeltilecek ve yeni sistemler eklenecektir.

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu ödülü sahibi olarak gerçekten mükemmel, shader ile de tadından yenmez. Bu sunucuyu lakin kesinlikle türk oyuncularına açmanı önermiyorum.

Baggi

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu ödülü sahibi olarak gerçekten mükemmel, shader ile de tadından yenmez. Bu sunucuyu lakin kesinlikle türk oyuncularına açmanı önermiyorum.
İlk cümlene kesinlikle katılıyorum, ikinci cümlene %50 katılıyorum. Çünkü sen ikinci cümlende genelleme yapmışsın. Emin ol ki herkes senin düşündüğün yönden değil.

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlginiz için teşekkürler :D Çok uğraşıyoruz fakat kapalı beta ya belirli bir kişi sayısı alabilirim. Onlarda güvendiğim insanlar. Önüme gelen herkesi alırsam asıl açılışta birçok problem önüme serilir ve sizin oyun zevkinizin içine etmiş olurum :) Oyundan hiç zevk almamanızı istemiyorum. Her saat, her dakika eğlenceli bir ortam yaratmak istiyorum. O yüzden beni anlayın ve sabırlı olun :) Emin olun değecektir.

Güncelleme;

• Zindan hataları giderildi.
  • Altın, gümüş, bronz sandık şansları azaltıldı.
  • 2 zindan daha eklendi.
  • Keşif bölgesinin büyüklüğü tam tamına 10.000 x 10.000 bir alan oldu. ( Keşif birlikleri uzun işiniz var :D )
  • Bir kaç yeni mobilya eklendi.
  • Online Market (Ücret karşılığı kostüm vs.) yapımına başlandı.

İster bana düşman olur ister sövün. Bir kaç kişi bana "Bu işi para için yapıyorsun." yazmış. Bu işi para için yapsam emin ol bu kadar uğraşmazdım hem de Türkiye'de ki sunucu durumları bu haldeyken. Para kaynağını öğrenmek ister misiniz ? O zaman bir "Factions" sunucusu açabilirsiniz! Hem de 10 dakikada! Ne kadar kolay öyle değil mi ? ( Factions'un tam anlamı Klan Savaşlarıdır. Bizim sunucularda pekte öyle değil :D )

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlginiz için teşekkürler :D Çok uğraşıyoruz fakat kapalı beta ya belirli bir kişi sayısı alabilirim. Onlarda güvendiğim insanlar. Önüme gelen herkesi alırsam asıl açılışta birçok problem önüme serilir ve sizin oyun zevkinizin içine etmiş olurum :) Oyundan hiç zevk almamanızı istemiyorum. Her saat, her dakika eğlenceli bir ortam yaratmak istiyorum. O yüzden beni anlayın ve sabırlı olun :) Emin olun değecektir.

Güncelleme;

• Zindan hataları giderildi.
  • Altın, gümüş, bronz sandık şansları azaltıldı.
  • 2 zindan daha eklendi.
  • Keşif bölgesinin büyüklüğü tam tamına 10.000 x 10.000 bir alan oldu. ( Keşif birlikleri uzun işiniz var :D )
  • Bir kaç yeni mobilya eklendi.
  • Online Market (Ücret karşılığı kostüm vs.) yapımına başlandı.

İster bana düşman olur ister sövün. Bir kaç kişi bana "Bu işi para için yapıyorsun." yazmış. Bu işi para için yapsam emin ol bu kadar uğraşmazdım hem de Türkiye'de ki sunucu durumları bu haldeyken. Para kaynağını öğrenmek ister misiniz ? O zaman bir "Factions" sunucusu açabilirsiniz! Hem de 10 dakikada! Ne kadar kolay öyle değil mi ? ( Factions'un tam anlamı Klan Savaşlarıdır. Bizim sunucularda pekte öyle değil :D )
Keşif bölgesinin büyüklüğü tam tamına 10.000 x 10.000 bir alan oldu.
Keşfedilmeyi bekleyen 100 milyon blok. Harika !

Kapalı beta için başvuru yapabiliyor muyuz ? :)