[BLAZERD-MMORPG] Monster in Darkness - Keşif Birliği

aserman01

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucunun açılmasına az kalmışken ben de birlik tanıtımımı burda yapıyım :3

Klanımızın amacı Blazerd dünyasındaki gizemleri araştırmak, onlar hakkında bilgi edinip bu bilgileri diğer kişilerle paylaşmak. Klan olarak keşfetmeye, şehirler arası ticarete bir açlık duyuyoruz. Kendimize "Karanlıktaki Canavar" desek de masum ve savunmasız insanlara bulaşmıyoruz. Esas para kaynağımızı harita çizerek, rehberlik yaparak ve kervanlara koruma yaparken ticaret yaparak sağlıyoruz. Yeni gittiğimiz yerlerde insanlarla konuşup onlara bildiğimiz bilgileri para karşılığı satıyoruz.

Biz karanlıktaki sesiz. Biz gölgelerin bir parçasıyız. Biz karanlıktaki canavarlarız...

Klana katılmak için gerekenler:

Açıkcası bir yaş kısıtlamamız yok. Önemli olanın insanlık ve saygı seviyesi olduğunu düşünüyorum. O yüzden bu seviyeleri yüksek tutanlar klanımıza katılabilirler.
Klana katılmadan önce yaptığınız şeyler benim umrumda değil. Bzim klanımız herkes için yeni bir başlangıç. O yüzden hırsızı olsun, katili olsun, dolandırıcısı olsun herkese burda yer var.
Klana bir kez katıldınız diye atılmayacağınızı düşünmeyin. Klanın içinde bana, olacak herşeyi ulaştırabilecek örümceklerim var. Beni küçümsemeyin.
Klana girdikten sonra üstleriniz size ne söylüyosa yapmak zorundasınız. Tabi ki gerçekcilik sınırlarında.
Bana başınızdan geçeleri anlatmaktan çekinmeyin. Üstünüz sizi rahatsız mı ediyor olayı bana anlatın. Ben olayla ilgilenirim.
Klan içi iletşimin çok önemli olduğunu düşünüyorum o yüzden iletişim için herkesin Discord kullanmasını istiyorum. Hem basit, hem de klanlar için ideal.

Gelelim birkaç klan kuralına:

Klan arkadaşlarınızdan para ve eşya çalmak KESİNLİKLE yasaktır.
Klan arkadaşlarınızı rahatsız etmek yasaktır.
Klana girdikten sonra üst taraftada belirttiğim gibi saygı ve insanlık seviyelerinize dikkat edin.
Klanda olan şey, klanda kalır. (Tartışmalar, planlar, sırlar...) Eğer Klan değiştirip bu bilgileri sızdırırsanız bu ban yemenize sebep olabilir.
Eğer klandan ayrılmak istiyorsanız bana ulaşın. Kafanıza göre iş yapmayın.
Ve son olarak biz canavarlarız. Canavar gibi gözükmemizi sağlayın. Düşmanlarımıza korku salın.

Şimdi sıra başvuru formunda:

*Yaşınız:
*Oyundaki adınız:
*Discord ve ya onun gibi bir iletişim programı kullana bilir misiniz?:
*Bizim için ne yapabilirsin? Seni neden seçmeliyiz?:
Kendini bir felsefeci ve ya yazara benzetsen kim olurdu? ve Neden?:
Son okuduğun kitapta en sevdiğin karakterin, en sevdiğin karakter olmasının sebebi?
*Diğer klanlar arasından neden MID'i seçtin?

NOT: * (yıldız) lı yerler doldurulmak zorunda. Diğerlerini doldurmasanızda olur ama doldurursanız size avantaj sağlar.