block breaking

Yechwon

Marangoz
En iyi cevaplar
0
mrb, şu mc de blocklara vurunca kırılma efektinin geldini eventin ismi nedir? denediğim eventler;
BlockDamageEvent
PlayerInteractEvent
PlayerAnimationEvent
2016-09-22_13.26.40.png

bunu ben iptal etmek istiyorum adventure mode da olmadan yani adventure moddaki olayı istiyorum yani hiçbir şekilde normal elle bişi kırılmaması gerek vs.
protocollib vs. kullanılması gerekiyorsa onuda söylerseni sevinirim problem değil protocollib

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu Videodaki İşine Yarıyabiir Bende Yapmıştım Aynısı Güzel Oluyor Ve Adamlın Bütü nDerslerini Bitirdim Zor Oldu Ama Neyse :D

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Direk o kırılma efektinin eventı olduğunu sanmıyorum fakat "PlayerInteractEvent" eventını kullanabilirsin.

Yechwon

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sanırım blokla etkileşime geçtiğinde bloğun engelli olup olmadığını kontrol ediyor ardından madenci yorgunluğu veriyor.
adamın yaptığı gibi yapıyorum ama işe yaramıyor belkide fixTimer() kısmında deprec. olduğu içindir pluginide direk koyuyorum oda işe yaramıyor üstüne üslük task ta hata çıkartıyor .-.

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Neyden bahsettiğini tam anlıyamadım. Particle değilde kırılma animasyonu için diyorsan yazdıklarımı okuyabilirsin.

Client yönlü bir şey olduğu için engelleyemezsin :/
Sen kırmaya başladığında Client yönlü olduğu için sende direk gözüküyor.
Sunucu oyunculara bu bilgiyi dağıtıyor.
Sadece öbür oyuncularda gözükmesini engelleyebilirsin.

Ya da gamemode ile Client'i buga sokarak survival modda olmasına rağmen o bloğu kırmayı engellemek falan :D
Ama öyle bir şey yok sanırsam :p

Ya da bloğu kırmaya çalıştığında oyuncuyu kendi lokasyonuna ışınlarsan bloğu kırmayı durdurabilirsin. (galiba çalışıyor)
Böyle mantıklarla belki birşeyler yapılabilir :p

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Neyden bahsettiğini tam anlıyamadım. Particle değilde kırılma animasyonu için diyorsan yazdıklarımı okuyabilirsin.

Ya da gamemode ile Client'i buga sokarak survival modda olmasına rağmen o bloğu kırmayı engellemek falan :D

Ya da bloğu kırmaya çalıştığında oyuncuyu kendi lokasyonuna ışınlarsan bloğu kırmayı durdurabilirsin. (galiba çalışıyor)
Işınlama işe yarar fakat madenci yorgunluğu vermek çok daha basit :p

Yechwon

Marangoz
En iyi cevaplar
0

hayır çalışıyor betterblockbreak plugini düzgün bir şekilde çalışıyor buda çalışması lazım !!! ;(

2016-09-22_17.30.52.png

bi örnek .-.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

burdakileri yapmaya çalışıyorum fakat şöyle bi hata alıyorum:
com.comphenix.protocol.reflect.FieldAccessException: Field index out of bounds. (Index: 2, Size: 2)
bu satırda:
breakPacket.getIntegers().
write(0, player.getEntityId()).
write(1, block.getX()).
write(2, block.getY()).
write(3, block.getZ()).
write(4, 0);
y yi yazarken oluyor

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
hayır çalışıyor betterblockbreak plugini düzgün bir şekilde çalışıyor buda çalışması lazım !!! ;(

Ekli dosyayı görüntüle 41143
bi örnek .-.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

burdakileri yapmaya çalışıyorum fakat şöyle bi hata alıyorum:
com.comphenix.protocol.reflect.FieldAccessException: Field index out of bounds. (Index: 2, Size: 2)
bu satırda:
breakPacket.getIntegers().
write(0, player.getEntityId()).
write(1, block.getX()).
write(2, block.getY()).
write(3, block.getZ()).
write(4, 0);
y yi yazarken oluyor
Yanlız o paketi değiştirirsen sanırım sadece gönderilen bilgiler değiştirilecek.
Client yönlü olduğu için zaten oyuncunun kendisi hariç herkeze gönderilecek.

Onun yerine oyuncu blok ile etkileşime geçtiğinde PacketPlayOutBlockBreakAnimation paketiyle etkileşime geçtiği bloğu hasar almamış gibi gösterebilirsin.