SeSsİZlikGeİRödÜNdü
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhabalar Serverimiz Olan BlockBending e Yönetici Alınıcaktır Admin , haftada belirli günlerde turnuva olucak o turnuvalarla ilgilenicek + olarak ek işlerle ilgilenecek bir form vericem aşşada onu doldurup cevap olarak yazarsanız eğer bende ona göre konunun altında size dönüceğim .... Daha Serverimiz Açılmadı Alımlar Bitince Bir konu olarak tanıtım yapılıcaktır serverimizin ....
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alım Formu :
Adınız :
Yaşınız :
Mikrofonuz varmı ? :
Oyun Komut Bilginiz ? :
Günde Kaç Saat Online Kalabiliyorsunuz ? :
Online kalma süreniz saat kaç aralarında oluyor ? :
Discord Adresiniz :
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bana önemli olan saygı çerçevesinde muhabbetdir yaşa bakmam bana lazım olanları karşılarsanız seve seve yönetici olma adayı olabilirsiniz sadece bazı kriterler önemli benim için !
Alım Formu :
Adınız :
Yaşınız :
Mikrofonuz varmı ? :
Oyun Komut Bilginiz ? :
Günde Kaç Saat Online Kalabiliyorsunuz ? :
Online kalma süreniz saat kaç aralarında oluyor ? :
Discord Adresiniz :
Bana önemli olan saygı çerçevesinde muhabbetdir yaşa bakmam bana lazım olanları karşılarsanız seve seve yönetici olma adayı olabilirsiniz sadece bazı kriterler önemli benim için !