BlockCraft - Yetkili Alımları

Deniz5676

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba,Bugün Kendime Ortak Arıyorum!

1537547479451.png

Ekim 2016'da LoresCraft Olarak İşe Başladık. Sunucu Gayet Güzel Bir OPSKYBLOCK Sunucusu İdi. Ama Maddi imkansızlıklar vb. nedenler ile 2 ay sonrasında kapandı. Şubat 2017'de ScreamNW Adı İle Yeniden İşe Koyulduk. Bu sefer sunucu Faction-SkyBlock-SkyWars idi. bu sunucu gayet güzeldi,günlük 50 kişi idi. bu sunucu tam tamına 1 YIL DAYANDI. Fakat Nisan 2018'de Oyuncu Yetersizlikleri Kapandı. Şimdi İse BlockCraft İle Dönüyoruz!

1537547809678.png

Makineyi Batihosttan Almayı Düşünüyorum.(ortağa bağlı genede)

Slot SINIRSIZ Veriyor zaten

Türümüzü Faction Diye düşünüyorum.(ortağa bağlı genede)

Ortağın Yaşı en az 14 olsun.(benimki 17)

Tamam o zaman discord adresim :

! >< ĐɆ₦ł̇Ⱬ | Ιל | ₮Ɽ₵#7810

gunwiggle

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki madem bu işte ciddisiniz açıklamanızı güzel bir şekilde yazacak birini dahi bulamadınız mı?

gunwiggle

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuyu tekrar açıyorsanız ne gibi yenilikleriniz olacak? Ne gibi hedefleriniz var? Nasıl bir oyuncu kitlesine hitap edeceksiniz? Sizi tekrar açmaya heveslendiren şey nedir? Kendi pluginlerinizi ve skriptlerinizi mi kullanacaksınız? gibi sorular sadece aklıma gelenler...

Ayrıca Türkçe yazım ve imlaya dikkat ederseniz ciddiye alabilirler.

Deniz5676

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuyu tekrar açıyorsanız ne gibi yenilikleriniz olacak? Ne gibi hedefleriniz var? Nasıl bir oyuncu kitlesine hitap edeceksiniz? Sizi tekrar açmaya heveslendiren şey nedir? Kendi pluginlerinizi ve skriptlerinizi mi kullanacaksınız? gibi sorular sadece aklıma gelenler...

Ayrıca Türkçe yazım ve imlaya dikkat ederseniz ciddiye alabilirler.
Discorda gelirseniz,detaylı anlatırım.

Deniz5676

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tüm detaylı bilgileri isteyenleri Discord'a davet etmeniz yorucu olur. Konuya eklerseniz sevinirim.
Planım, Büyük Ve Güzel Bir Faction Sunucusu Kurmaktır. Yani bu sunucuda herşeyi kendine has alacak. plugin,skript,map,tasarım vb. Hedefimiz Türkiyenin En İyi 32 Faction Sunucusu Rasınagirmek

Ben Yarı Op Yarı Hard bir şey Planlıyorum