Blog Açmak İstiyorum... Help Me (。◕‿‿◕。)

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Küçük bi blog açmak istiyorum. Blogspot üzerinden. Ama site tasarlaması vb hiçbir fikrim yok tamamen cahilim. Bu konuda yardımcı olabilecek bilgili bir *İNSAN* varsa cok rica ediyorum yardımcı olsun.

Not:Konuyu dağıtıp hayvanlık yapmayınız... (。◕‿‿◕。)

TheAxiall

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Blogspot kolay zaten siteye gir biraz kurcala çözersin. Tema yapmayı öğrenmen lazım sadece. Kendi temanı yapmak yerine internetten hazır tema indirebilirsin

S

sergun26

Ziyaretçi
Çok kişi girmeyecekse ücretsiz bir host ve domain alıp Wordpress kurabilirsin.

Altikardes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O.o blog dediler geldim -.- Blog benim işim,eğer reklam olmiyacaksa blog sitelerimi atabilirim;
BLOG-1
BLOG 2
Yukardaki linklere tıklayarak bakabilirsin.Özelden ne tür bir blog açacağını söylersen tasarım v.b halledebilirim.Daha rahat olması için skype'in varsa skype verebilirsin.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
6
Ruh hali
O.o blog dediler geldim -.- Blog benim işim,eğer reklam olmiyacaksa blog sitelerimi atabilirim;
BLOG-1
BLOG 2
Yukardaki linklere tıklayarak bakabilirsin.Özelden ne tür bir blog açacağını söylersen tasarım v.b halledebilirim.Daha rahat olması için skype'in varsa skype verebilirsin.
Wow reklam op :D
Blogger kolay zaten aslında tema yüklemeye gerek yok. Temalar kısmından seçip tamama basınca otomatik siteye uyguluyor saniyeler içinde.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ben blogspot açmıştım, kendi yaptığım şeyleri günlük tutuyordum bir ara *-* (Özel olarak ayarlamayı unuttuğunu farkedince kapattı)
Başkaları ne der bilmem ama ben olsam Wordpress açardım. Tam olarak bir bilgim yok, cahilim diyebilirim ama sana öğreten bana da gösterir *-*

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben tasarım konusunda kararsızım. Genel bi blog olucak. Her konuda bilgi,düşünce vb paylaşım alanı yani.
Ama tasarım konusunda fikire ihtiyacım var fazla cahilim (。◕‿‿◕。)
[DOUBLEPOST=1429029954,1429028720][/DOUBLEPOST]
BLOG-1
BLOG 2

hakkımda kısmında yazıyor (。◕‿‿◕。)