Blok kırma lagını çözen adam yokmu ?

iMamiReyiZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet, blok lagını çözen adam yokmu? View-distance dediler yaptık. spigottan optimizeleri ayarla dediler ayarladık paper kullan dediler kullandık.

Hala çözülmedi, lanet sorunu çözen kişi varsa söylesin lütfen.
Çözen kişi *isteğe bağlı* sunucumdan sınırsız en iyi vip kazanacaktır.

G3tR3ktM3rt

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bloğa tıklıyorsun ama basılı tutup kıramıyorsun böyle bi plugin/script olması gerekiyor bende scriptden anlamam ama yani bunu yapabilicek kapasitede bir sürü scripter var.

ThePluginer

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selamlar,
Blok kırma lagı dediğiniz olay, bloğu kırınca tekrar hiçbir hata mesajı vermeden geri gelmesi mi ?
İyi Forumlar.

iMamiReyiZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bloğa tıklıyorsun ama basılı tutup kıramıyorsun böyle bi plugin/script olması gerekiyor bende scriptden anlamam ama yani bunu yapabilicek kapasitede bir sürü scripter var.
her şey skript değil dostum skript le yapsak gene aynı.

her şey skript değil dostum skript le yapsak gene aynı.
Selamlar,
Blok kırma lagı dediğiniz olay, bloğu kırınca tekrar hiçbir hata mesajı vermeden geri gelmesi mi ?
İyi Forumlar.
evet hocam o

DaynNight_

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
kullandığınız anti hile plugini veya sunucu tps düşüşlerinden kaynaklanıyordur anti hileyi silip düzelip düzelmiyceğine bakın

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Bunun adı blok kırma lagı değil adı C-14 Crasher'di sanırım bunu engellemenin yolunu bende yapan birinden öğrendim özel mesaj gönderirsen yardımcı olabilirim.Bu arada bu lag hilesi paralı diye duydum bende kendisi mevcut :D

TheDarkLast

Sonsuza kadar Adalet!
En iyi cevaplar
0
Bunun adı blok kırma lagı değil adı C-14 Crasher'di sanırım bunu engellemenin yolunu bende yapan birinden öğrendim özel mesaj gönderirsen yardımcı olabilirim.Bu arada bu lag hilesi paralı diye duydum bende kendisi mevcut :D
C14Crasher'in çözümü zaten forumda. Onu yaptı, başka çözümler aramakta bu arkadaş.