Blok Koyulmuyor!

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Bu olayı ilk defa yaşıyorum kaç senelik her gün oynuyorum oyunu, ilk defa başıma bu geliyor başta belirteyim.
Sunucuda bir bölgede bir yeri düzledim. Orada 2 blokluk yer hariç her yere blok koyabildim. En son o 2 blokluk yere blok koydukça bloklarım yokoluyordu. Yani oraya blok koyuyom yokediyordu oradan ayrıca geride gelmiyordu. Belli bir zaman sonra geri atıyor. Daha sonra tüm eklentileri kapatıp denedim sorun yine çözülmedi. World Edit ile çözdüm sorunu. //set komutu işe yaradı. Fakat tekrar kırıp deneyince yine aynı sorun oldu. Sadece o 2 blokluk yerde oluyor altında veya üstünde sorun yok.

Sorun ne olabilir?

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
Aktif Üye
En iyi cevaplar
109
1) WG eklentisinde ve eklentinin oyun içi ayarlarında bir sorun yoksa oyuncu kaynaklı sorunlar olabilir, örneğin o yerde oyuncular oynuyordu ve başlarında bloklar vardı diyelim. (/hat komutu ile başa blok geçirmek gibi durumlardan bahsediyorum.) O oyuncular orada oyundan ayrıldıysa ve bir daha girmediyse orada bir bozukluk olabiliyor. Ayrıca loglarda .json uzantılı belgelerde hata olup olmadığını kontrol ediniz.
2) Holograma sahip sandıkların WE ile kaldırıldığı yerlerde, hologramın olduğu yere (yazılar silinmiş olsa bile) blok koyulamıyor. Bu da diğer bir sebep olabilir.
3) Haricinde chunk hatası da olabilir.