BLUE HOME II

ibolieberr

Zombi Katili
Ressam
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar karşınızda yeni modern evim.. Hatırlarsanız bu modern evin başlığı bir önceki yapmış olduğum modern evle aynı sadece numarası değişik çünkü bu ev onun devamı niteliğindedir, inşallah uzun yıllar bu seriye devam ederim :)

Bu modern evi yaparken hiçbir yerden ilham almadığımı belirtmeliyim..

Yaklaşık 2 hafta sürdü. Tabi ki her yapımda olduğu gibi hergün 10-15 dk ilgilenebilim. Çünkü arkadaşlar bir yerden esinlenmiyorsanız yapınızı yaparken kendi ilham kaynağınız devreye girer ve bu her zaman sizi yarıyolda bırakabilir taki tekrar gelene kadar ve ben ilhamım tekrar gelene kadar bekliyorum...

Adı üstünde mavi ev neden her yer mavi demeyin :)

Neyse çok konuştum galiba sizi BLUE HOME II ile baş başa bırakıyorum :)

havuz...

mini otopark...

eve giriş ve odalara giriş 1...

giriş ve odalara giriş 2...

giriş ve odalara giriş 3...

mutfak...

içi tamamlanmayan salon...

içi tamamlanmayan odalar...

İNŞALLAH BEĞENMİŞSİNİZDİR... İYİ VEYA KÖTÜ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM :)

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nasıl Desem Yapı Kötü Fakat Uğraşmışsın Ve Göze Hoş Görünüyor Birde Shader Olsaydı Süper Olurdu

ibolieberr

Zombi Katili
Ressam
En iyi cevaplar
0
Nasıl Desem Yapı Kötü Fakat Uğraşmışsın Ve Göze Hoş Görünüyor Birde Shader Olsaydı Süper Olurdu
bu senin görüşündür saygı duyarım.. shader e gelirsek camlar buz olduğu için shader ile buz belli belirsiz görünüyor o yüzden asıl shader le kötü göründüğü için shader ile çekmedim...

L

LifeTaker

Ziyaretçi

http://i.imgur.com/beTVQ5r.png[/IMG]']

Ben Modern Yapamam Fakat Medieval Ve Fantastik Yapılarda Bende Kendi Çapımda İyiyimdir YAKIŞIKLI !
Yani ne desem bilemedim.. Birincisi yapı tarzları aynı değil bu alex telles ile alex de souza yı karşılaştıramya benziyor ve bu arada kötü olmuş :/ Villaya gelirsek resimler kötü çekilmiş önceki evini yanlış hatırlamıyorsam bundan kat be kat daha güzeldi

ibolieberr

Zombi Katili
Ressam
En iyi cevaplar
0
Yani ne desem bilemedim.. Birincisi yapı tarzları aynı değil bu alex telles ile alex de souza yı karşılaştıramya benziyor ve bu arada kötü olmuş :/ Villaya gelirsek resimler kötü çekilmiş önceki evini yanlış hatırlamıyorsam bundan kat be kat daha güzeldi
Hımm ya ben o kadar kötü görmüyorum nedense. Evet ben bir risk aldim ve evin her bölümünü farklı yapmaya calıstım. (Çünkü sıradan birsey yapmak istemedim.) Ayri ayri da olsa sonunda birlestirdim butun parcalari yerine oturtmaya calistim.. Evet iyi veya kötü yorumlarınizi bekliyorum demistim ama bu kadar kötü yorum beklemiyordum neyse yinede teşekkürler...

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Hımm ya ben o kadar kötü görmüyorum nedense. Evet ben bir risk aldim ve evin her bölümünü farklı yapmaya calıstım. (Çünkü sıradan birsey yapmak istemedim.) Ayri ayri da olsa sonunda birlestirdim butun parcalari yerine oturtmaya calistim.. Evet iyi veya kötü yorumlarınizi bekliyorum demistim ama bu kadar kötü yorum beklemiyordum neyse yinede teşekkürler...
Kötü olmuş diye değirmene demiştim :3

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ev çok süper olmuş bana göre üstelik bir yerden ilham alıpta yapmamışsın tamamen özgün bir fikir göze çok güzel gözüken ve hoş bir ev ayrıca mavi de eve çok yakışmış bir de senden bir ricam olucak bu kullandığın doku paketinin ismini söyleyebilirmisin çok beğendim de. (Evden daha çok beğenmedim yanlış olmasın :D)

ibolieberr

Zombi Katili
Ressam
En iyi cevaplar
0
Ev çok süper olmuş bana göre üstelik bir yerden ilham alıpta yapmamışsın tamamen özgün bir fikir göze çok güzel gözüken ve hoş bir ev ayrıca mavi de eve çok yakışmış bir de senden bir ricam olucak bu kullandığın doku paketinin ismini söyleyebilirmisin çok beğendim de. (Evden daha çok beğenmedim yanlış olmasın :D)
Yorumunuz için çook tesekkur ederim :) tabi ki yanlış anlamam :)) doku paketinin adı flows hd