EjderCraft_AliTartan
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Shaderdan Olmalı Normalde shadersiz oynadıgım icin.Pek beğenmdim,etraf çok gözü yoruyor.
Çatıyı daha iyi Yapmayı denedim ama En idali Buydu Ötekileriylede uyumuyor bundan bşkasıÇatı İşi Bozmuş![]()
Agaçları Voxel Yaptı Biz Yapmadık Ekibde Tek Karar Vermedigimiz icin Bu Hoşlarına Gİtti Bunu Kabul ettik[DOUBLEPOST=1404644033,1404643932][/DOUBLEPOST]Ağaçlar olmuş mu sence
Hay maşallah Saniyesine Mesaj GEliyorÇatı 1 x 1 olunca işi bozuyorAyrıntılar da çok basit ayrıntılar fakat tarzınız çok güzel tasarım olarak göze hoş gelen bir çalışma
Size tavsiyem internetten değişik, gotik yapılar bulup onları yapmanız (gerçek hayatta olan yapılar).
![]()
Yok mesela en basiti çatının altına merdivenle destek koyun ters duracak şekilde o bile bu halinden iyi dururAgaçları Voxel Yaptı Biz Yapmadık Ekibde Tek Karar Vermedigimiz icin Bu Hoşlarına Gİtti Bunu Kabul ettik[DOUBLEPOST=1404644033,1404643932][/DOUBLEPOST]
Hay maşallah Saniyesine Mesaj GEliyorMalesef
Catıyı Öyle yapmak Zorunda Kaldım Daha Farklı Sını denedim Ötekilerle Uyuşmadı. Ama Olsun daha Güçlendiriyoruz Kendimizi Dahada Geliştiriyoruz Zamanla Olucak Gibi
resimlerin linkini atar mısın göremiyorum da :/
Merdivenle Destek Örnek Bir foto Atarsan sevinirimYok mesela en basiti çatının altına merdivenle destek koyun ters duracak şekilde o bile bu halinden iyi durur[DOUBLEPOST=1404644225][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
resimlerin linkini atar mısın göremiyorum da :/
Merdivenle Destek Örnek Bir foto Atarsan sevinirim
Shader Kaliteli olunca D:[DOUBLEPOST=1404644567,1404644501][/DOUBLEPOST]kör oldum![]()
Varki Catıda Böyle bir Yapı Sadece Uzakten Cektigim icin gözükmemiş Yakından Bakarsan Daha Cok detay var yakından Cekmedim hiç o yüzden Görmediniz.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
En basit haliyle bu
eyw aga kötüde iyide olsa İlgini paylaştın yeter bu.ben kötü anlamda söylemiştim ama olsun