BlueBuildTeam-The Castle

EjderCraft_AliTartan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
BlueBuild Ekibi Olarak Arkadaslar Bugün size
The Castle

Ad'lı Map'ımızı Göstermekten Gurur Duyuyorum
Belki Cok iyi Olamıyabilir Ama Bizim İcin
Cokdan Daha Fazlası Yorumlarınızı
Ve Begenilerinizi
Eksik Etmeyiniz.

Saygılarımla BBT

BBT Alımları için
Tıkla

Baktıgınız İcin Teşekkürler.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Çatı İşi Bozmuş :)

LifeTaker_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çatı 1 x 1 olunca işi bozuyor :) Ayrıntılar da çok basit ayrıntılar fakat tarzınız çok güzel tasarım olarak göze hoş gelen bir çalışma :) Size tavsiyem internetten değişik, gotik yapılar bulup onları yapmanız (gerçek hayatta olan yapılar). :)

EjderCraft_AliTartan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ağaçlar olmuş mu sence
Agaçları Voxel Yaptı Biz Yapmadık Ekibde Tek Karar Vermedigimiz icin Bu Hoşlarına Gİtti Bunu Kabul ettik[DOUBLEPOST=1404644033,1404643932][/DOUBLEPOST]
Çatı 1 x 1 olunca işi bozuyor :) Ayrıntılar da çok basit ayrıntılar fakat tarzınız çok güzel tasarım olarak göze hoş gelen bir çalışma :) Size tavsiyem internetten değişik, gotik yapılar bulup onları yapmanız (gerçek hayatta olan yapılar). :)
Hay maşallah Saniyesine Mesaj GEliyor :D Malesef :( Catıyı Öyle yapmak Zorunda Kaldım Daha Farklı Sını denedim Ötekilerle Uyuşmadı. Ama Olsun daha Güçlendiriyoruz Kendimizi Dahada Geliştiriyoruz Zamanla Olucak Gibi

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
resimlerin linkini atar mısın göremiyorum da :/

LifeTaker_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Agaçları Voxel Yaptı Biz Yapmadık Ekibde Tek Karar Vermedigimiz icin Bu Hoşlarına Gİtti Bunu Kabul ettik[DOUBLEPOST=1404644033,1404643932][/DOUBLEPOST]
Hay maşallah Saniyesine Mesaj GEliyor :D Malesef :( Catıyı Öyle yapmak Zorunda Kaldım Daha Farklı Sını denedim Ötekilerle Uyuşmadı. Ama Olsun daha Güçlendiriyoruz Kendimizi Dahada Geliştiriyoruz Zamanla Olucak Gibi
Yok mesela en basiti çatının altına merdivenle destek koyun ters duracak şekilde o bile bu halinden iyi durur :)[DOUBLEPOST=1404644225][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

EjderCraft_AliTartan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yok mesela en basiti çatının altına merdivenle destek koyun ters duracak şekilde o bile bu halinden iyi durur :)[DOUBLEPOST=1404644225][/DOUBLEPOST]

Merdivenle Destek Örnek Bir foto Atarsan sevinirim

EjderCraft_AliTartan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0