BlueLifeTR| 1.8.1--1.8.7 |[ Survival ] Kalite Kılavuz İstemez | Görevler / Trambolin / Arabalar /o-o

harun800

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Oynadıgım en iyi survival serverlerden birisi fakat serverin kapanma şansı varmıdır? Daha fazla emek yapmalimiyiz :)

Massively

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kayıt Olucam Fakat Bu İP Adresi Üzerinden Maksimum Hesap Sayısına Ulaştınız Diyor Lütfen Yardım Edermisiniz

xUfuky

Hayat Çok Sıkıcı.
En iyi cevaplar
0
Oynadıgım en iyi survival serverlerden birisi fakat serverin kapanma şansı varmıdır? Daha fazla emek yapmalimiyiz :)
Serveri kesinlikle kapatmayacağım. tüm forum halkına sözüm sözdür...........[DOUBLEPOST=1439639497,1439624210][/DOUBLEPOST]2 Kişi daha vip almıştır teşekkürler

harun800

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Admin bey oyuna gelirmisiniz lütfen netherde blazer spawner buldum alacağım ama rehberiniz The_Obsider claim atmış.. kaldırırmısınz ?

xUfuky

Hayat Çok Sıkıcı.
En iyi cevaplar
0
Bugün eventler olacak takipte kalın

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[DOUBLEPOST=1439720781,1439703197][/DOUBLEPOST]Sohbet Temizleme Eklentisi Güncellenmiştir.

harun800

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bir istegim/önerim olacak.. Bir kaç survival serverde görmüştüm oyundaki userlerden birine ark. İstegi gonderebiliyorsun ve o kisi kabul ederse birbirinize vuramiyorsunuz yani hicbir sekilde islemiyor... Bu modu bulup yaparmisiniz cogu kisininde hosuna gidcektir...

xUfuky

Hayat Çok Sıkıcı.
En iyi cevaplar
0
Bir istegim/önerim olacak.. Bir kaç survival serverde görmüştüm oyundaki userlerden birine ark. İstegi gonderebiliyorsun ve o kisi kabul ederse birbirinize vuramiyorsunuz yani hicbir sekilde islemiyor... Bu modu bulup yaparmisiniz cogu kisininde hosuna gidcektir...
Team Sistemi Zaten Mevcut /team help yazarak komutlara bakabilirsin

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[DOUBLEPOST=1439807221,1439800242][/DOUBLEPOST]12 Tane VIP Satılmıştır teşekkür ederiz.[DOUBLEPOST=1439813893][/DOUBLEPOST]Sunucu Güncellenmiştir. VIP Kampanyası Devam etmektedir[DOUBLEPOST=1439819892][/DOUBLEPOST]
Ufuk :)
Kanka hayırlı olsun açmayı bsarmıssın...
Teşekkürler Muhammed <3

xUfuky

Hayat Çok Sıkıcı.
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler :)[DOUBLEPOST=1439891594,1439877332][/DOUBLEPOST]1 Kişi daha VIP Almıstır[DOUBLEPOST=1439923765][/DOUBLEPOST]Alan Adımız Faaliyete Geçmiştir :)
Yeni IP : Oyna.BlueLifeTR.com[DOUBLEPOST=1439980914][/DOUBLEPOST]Sitemiz Yakında Sizlerle Arkadaşlar Bizi Tercih Edenlere Teşekkür ederim