Boeing Mi Airbus mu?

Boeing mi Airbus mu?

• Boeing

Kullanılan: 6 54.5%
  • Airbus

Kullanılan: 5 45.5%

• Kullanılan toplam oy
    11

KenanDemirtaş

Ufkun Ötesinde
En iyi cevaplar
0
Muhtemelen bir çoğunuz bilmeyecek ama olsun. İkiside piyasanın köklü uçak firmalarından. tabii ki bir Boeingçi olarak Boeing diyorum. Peki ya sizin ve neden?

**şu an birçok kişi muhtemelen anlamadı ama olsun :3

SilverLight

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi bunu hangi kategoride değerlendiriyorsun? Genel olarak mı? Airbus çok daha yolcu taşıyabiliyorken boeing daha çok nakliyat işlerinde kullanılıyor.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aferin anlıyorsun uçaktan. Uçaktan anlıyormuşsun doğru mu ? Uçaktan anladığın ve çoğu kişinin anlamadığı doğru mu ? Süpersin Boyink ve eyırbas'ı biliyorsun. Harika lan kimse anlamamış. Büyük ihtimalle çoğunluk anlamayacak. Bence anlamadı kimse. Bak kimse anlamamış bir tek sen anlamışsın. Kimsenin anlamayıp senin anladığın şey çok ilginçmiş uçaklar. Bence kimse anlamadığı için seçim yapmamalısın. Sen anladığın için çok şanslı olmalısın. Uçaklardan anlıyorum ben. Uçuyoruz göklerde. Travel to Gotham.

SincapBey

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kapitalist düzene uymayınnnn. Türkü Türkiyeyi destekleyin

HER BİJİ TÜRK HAVA YOLLARI

SilverLight

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aferin anlıyorsun uçaktan. Uçaktan anlıyormuşsun doğru mu ? Uçaktan anladığın ve çoğu kişinin anlamadığı doğru mu ? Süpersin Boyink ve eyırbas'ı biliyorsun. Harika lan kimse anlamamış. Büyük ihtimalle çoğunluk anlamayacak. Bence anlamadı kimse. Bak kimse anlamamış bir tek sen anlamışsın. Kimsenin anlamayıp senin anladığın şey çok ilginçmiş uçaklar. Bence kimse anlamadığı için seçim yapmamalısın. Sen anladığın için çok şanslı olmalısın. Uçaklardan anlıyorum ben. Uçuyoruz göklerde. Travel to Gotham.
Genelde yaz gecelerinde National Geographic'de uçak kazası tarzı programlar seyrediyorum. İlgimi çekiyor...

Oswin

play.oswinnetwork.com
En iyi cevaplar
0
Airbus'ların daha otomatik sisteme geçmemesinden dolayı Boeing.

KenanDemirtaş

Ufkun Ötesinde
En iyi cevaplar
0
Uçaklardan anladığımı zaten söylemedim. Burası minecraft forumu olduğu için cevap gelmeyeceğini düşündüm. Abartmışsın...

Şimdi bunu hangi kategoride değerlendiriyorsun? Genel olarak mı? Airbus çok daha yolcu taşıyabiliyorken boeing daha çok nakliyat işlerinde kullanılıyor.
Farklı farklı kategoride açıllayabiliriz. Örneğin, konfor, güvenlik vb.

SilverLight

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de bunu dedim zaten, belli bir kategoriye göre sınırlandırılsa o zaman daha düzgün olurdu. Genel olarak bakacak isek de ben boeing diyorum...
Uçaklardan anladığımı zaten söylemedim. Burası minecraft forumu olduğu için cevap gelmeyeceğini düşündüm. Abartmışsın...

Farklı farklı kategoride açıllayabiliriz. Örneğin, konfor, güvenlik vb.

KenanDemirtaş

Ufkun Ötesinde
En iyi cevaplar
0
Aslında Konfor bakımından Airbus öne geçebilir. Ancak boeing uçaklarında ben kendimi daha güvende hissediyorum nedense