Böyle Bir Mod Varmı ?

squalcan5

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar şu modu çok aradım fakat bulamadım anlatıyorum belki vardır böyle bir mod ...

Mesela ben bir ev yaptım yanına savunma için bir kaç silahlı mob(karakter) koyucam ve bunlar sabit kalacak koyduğum yerde yürüme animasyonları falan olmayacak bir düşman mob görüğünde direk ok yada silah varsa silahla sıkacak bir mob :D umarım açıklayıcı anlatmışımdır en fazla bu kadar oluyor teşekkürler cevabınzı bekliyorum....

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Kovalski gelmeden!
Eğer istediğin mob ise Ancient Warfare isimli modu öneririm gerçekten çoook geniş ve güzel bir mod.
Eğer isteğim makine diyorsan Steve's Carts ile öyle şeyler yapabilirsin.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
portal gun modunta turrentler var onlar iş görür ^^
şey var birde furniture mods var ondada elektrikli çit var değince canın gidiyor bunlar işini görür

squalcan5

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Deniyorum arkadaşlar saolun :D umarım bu dediklerinizden biridir aradığım mod

Ancient Warfare adlı mod işimi gördü teşekkürler edit yapmayı bulamadım bu arada kusura bakmayın . Bir sorum daha olacak sizlere

Survival bir oyunda hangi modlar olmalı böyle en olmazsa olmaz dediğin mod hangisi ? şu son tatil haftamı survival oynayarak harcamak istiyorum.. Pek minecraftta oynamam zaten en son 2013 de oynadım sanırım :D neyse cevaplarınızı bekliyorum

@zombiespaceman1
@Kovalski
@tutkusina
@HestiaKnife

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Deniyorum arkadaşlar saolun :D umarım bu dediklerinizden biridir aradığım mod

Ancient Warfare adlı mod işimi gördü teşekkürler edit yapmayı bulamadım bu arada kusura bakmayın . Bir sorum daha olacak sizlere

Survival bir oyunda hangi modlar olmalı böyle en olmazsa olmaz dediğin mod hangisi ? şu son tatil haftamı survival oynayarak harcamak istiyorum.. Pek minecraftta oynamam zaten en son 2013 de oynadım sanırım :D neyse cevaplarınızı bekliyorum

@zombiespaceman1
@Kovalski
@tutkusina
@HestiaKnife
Not Enough Items
Iron Chests
BuildCraft
Applied Energysticks
Inventory Tweaks
Vein Miner
Enchant View
Custom Ore Generation
Thermal Expansion
Steve's Carts
Waila

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Not Enough Items
Iron Chests
BuildCraft
Applied Energysticks
Inventory Tweaks
Vein Miner
Enchant View
Custom Ore Generation
Thermal Expansion
Steve's Carts
Waila
Vein Miner, Enchant View, Custom Ore Generation isteğe bağlı olabiliyor.Bide oraya Thaumcraft eklenirse tam olur tamamiyle vazgeçilmez bir moddur kendisi ne kadar bilmeyenler olsada her mod paketinde çoğunlukla olur.

squalcan5

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler :) Arkadaşlar birde oyunu en son oynadığımda ağacı alttan kestiğimizde komple düşürüyordu onun adını biliyormusunuz ?

Y3K

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
mod işini tam kavramadım ama portal gunu denemelisin