Böyle bir şey mümkün mü? Mümkünse nasıl yapabilirim?

Rhobell

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar öncelikle selamlar, benim sorum bir kablosuz ağda 2 kişi bağlanmış. Bu iki kişiden birinin internet hızını düşürüp, öbürünün internet hızını düşürmemek münkün mü, mümkünse nasıl yapabilirim?

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Düşürmek yerine direk onu kara listeye sokup bağlantıya girmesini engelleyebilirsin. Kablosuz sekmesinin Güvenlik kısmında olması gerekiyor.

Rhobell

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Düşürmek yerine direk onu kara listeye sokup bağlantıya girmesini engelleyebilirsin. Kablosuz sekmesinin Güvenlik kısmında olması gerekiyor.
kuzenimi kısıtlamam gerek, engelleyecek olsam şifreyi değiştiririm, kuzenim girerken benim internet yavaşlıyor, sürekli film izliyor o, iyice yavaşlıyor.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yapabiliyorsun, TP-Link'de quality of service(QoS) diye geçiyor, diğerlerinde ne bilmiyorum*

AlperKTS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
7
İp Adresine Girip Sınırlayıcı Var :) Böyle Bir Şey Mümkün Yada Mac Adresini Alıp WnetWatcher İle Karalisteye Koyabilirsiniz.
İmkansız Diye bir şey Yok:)

Son düzenleme:

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
QoS de yapıyorum fakat, LAN ve WLAN diye ikiye ayrılıyor sadece. Kuzenimin cihazına birini nasıl atayabilirim?
Hatırladığım kadarıyla LAN = Kablo, WLAN = WiFi. Yani kendi bilgisayarını kabloyla bağlayıp sonra bütün WiFi kullanıcılarının interneti kısabilirsin sanırım.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer interneti ortak kullanıyorsanız, yani ikinizde eşit para veriyorsa, yapmanı önermem sıkıntı çıkabilir. Onunla konuşup "x saatinda film izlemesen olur mu?" diyebilirsin.