Böyle oyunun ben (Minecraft)

• Konuyu başlatan Switcher
  • Başlangıç tarihi

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Minecraft'a silah işlevi için Flan's Mod'u kurun, sonra bakın Unturned'e nasıl çakıyor. Unturned bence gayet saksı bir oyun. Oynamak için yeterince iyi fakat çok basit. Craft sistemi ÇOK karışık. Oyun loot'lamaya dayalı. Ayrıca silah erimi çok kısa. Vurduğunu sanana kadar zombi gelip "oo alırım bi' dal" dercesine 10 canını götürüyor. Bu eksileriyse sadece benim saydıklarım. Yani özetle Minecraft kalp ben. :sgül:

Edit: Çok basit derken tek düze bir oyun olduğunu söylüyorum.

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
Minecraft sarmıyor artık. Şuanda Unturned dönemi herkes Unturned oynuyor. Bence sende oynamalısın pvp'si çok güzel silah milah var minecraft'tan daha iyi.
Modlu mimecraft bence her turlu kup oyundan adaha iyidir o oyunda ne varsa hatta daha fazlasini modla minecrafta ekeleyebilirsin

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
İmkansız diye bir şey yok. Hepsini yapabiliriz.
-Canteen ile susuzluğunu giderebilrisin denizden su doldurabilrisin.
-Arkadaşını bulman için steamden bir grup aç aynu grupa girin belirli bir mesafede adı gözükür.
-500 zombinin lafını yapıyor -_- silahın olsa zombiler gg wp
-İtemlerin aynıysa o server sync'dir. No SYNC server ara.
1.canteen bulmak ne kadar zor biliyormusun?
2.silahın mermisi çabuk bitiryor ve zor bulunuyor
3.grup işini biiyorum ama belirli mesafede dedin birimiz adanın diğer ucunda birimiz diğer ucunda doğuyoruz.

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
-Canteen bulamıyorsan yazıklar olsun. Her yerde bulunabilen ve craftlanabilen bir şey
-Tabi tararsan zombilere mermisi cabuk biter kullanmasını bilmiyorsun galiba kafasına bir tane sık ölür.
-İlerleyin elbet bir yerde kendinizi görürsünüz.
Hayır 50 zombi birden yetmiyorki anca 10 tanesini öldürüyor.

H4MS1

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ben destur '' derim Çünkü daha 1.8 Ve Microsoft Oyunu satınaldı benim düşüncem şu dur ki
Microsoft yaptımmı tam yapar Gelecek 1.8.1 - 1.8.2 Yi Dört Göz bekliyorum

varbey

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bence sen zaten üşeniyorsan minecraftı bırak minecraft üşengeçleri oyunu değil

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Koordinat yerine -x mesafesi -y mesafesi -z mesafesi şeklinde yapsaydın olmazdı.