böylelerine acıyorum vol2

MountTurk

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
ulan bana vol2 yi yazdırdınız ya helal olsun.şimdi diyceksiniz bu ne lan diye haklısınızda . merak etmeyin bu konum çok kısa olacak . eski konuma yorum atan ve üstte tutan ve örüntülenmesini sağlayan herkeze teşekkürler . şimdi gelen geçen beni sövüyor ve admin izin verirse burdan onlara küfürlü bi gönderme yapacağım . kısaca YETER LAN YETER BIKTIM ARTIK BİRAZ ADAM OLUN .

MountTurk

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben bunu artık dayanamadığım için yazdım kimse yorum yazmak veya likelemek gibi davranışlarda bulunmak zorunda deildir

MountTurk

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
sevgili okurlar ben bu konuyu sadece atarlanmak için yazdım sizin bir şey yazmanıza gerek yok yukarda durmasınada gerek yok o nalet olasıca konuyu yazdıımdan beri orda saydıım beyinsiz davranışları olanlar dahil olmak üzere 9 yaşındaki bebeler bile sövmeye başladı berkesever beğenmediysen yorum yazma kardeşim ben senin kafana silah dayadımda yaz mı diyorum ?[DOUBLEPOST=1377007954,1377007873][/DOUBLEPOST]ben bu isim vermicem kısmını bana yazdın sandım ^^ faillerle dolu bi gün geçiriyorum ^^

xdzaa21

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
sevgili okurlar ben bu konuyu sadece atarlanmak için yazdım sizin bir şey yazmanıza gerek yok yukarda durmasınada gerek yok o nalet olasıca konuyu yazdıımdan beri orda saydıım beyinsiz davranışları olanlar dahil olmak üzere 9 yaşındaki bebeler bile sövmeye başladı berkesever beğenmediysen yorum yazma kardeşim ben senin kafana silah dayadımda yaz mı diyorum ?[DOUBLEPOST=1377007954,1377007873][/DOUBLEPOST]ben bu isim vermicem kısmını bana yazdın sandım ^^ faillerle dolu bi gün geçiriyorum ^^

He Tm v1'i Okuyunca Anladım Sorununu Kardes

Aegron

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
atarlandıysan git başkasına atarlan. Neden konu açma gereği duydun ?.