böylelerine acıyorum

BORA10

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
yaşımı söylemem kimseye zaten onlar slk olduu için pek takmıyorum sende yaşını söleme oldu bitti :)

TheSunLight

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
MountTurk Abi Sen Takma Git Güzelce Oyna Kendini Güçlendir Onları Bulduğun Yerde Kes Gitsin. Bişiler Derlerse Adminlere Kuruculara Şikayet Et Onlar Ilgilenir.Ilgilenmiyolar Ise Ayrıl Sv Den Sorunun Çözülmezse Yani Adamlar Sen Onları Kestikçe Sana Saygı Duyacaklardır.[DOUBLEPOST=1377059078,1377059012][/DOUBLEPOST]Onlardan Güçlü Olacağın Için Sana Saygı Duyacaklardır Illaki.

MountTurk

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
bunda gülüncek bir şey göremiyorum ve zaten gülüncek bi konuda deil ^^[DOUBLEPOST=1377059587,1377059554][/DOUBLEPOST]kendiyle çakışan insan ım ben !

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Kendinle niye çakışıyorsun ki? :AS:DAS:DSA:WER:WE:WT:EWRW:QRQ'^+^':%&+'^:&:'^+:'

Aegron

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Basiti var, Yaşını 14 15 de kurtul ?. Bunudamı ben düşünücem :D.

x-şafak-x

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
sana katılıyorum arkadaşım hiçbir şey bilmedikleri halde bize artistlik taslıyolar.Buna dur :Dur:Demek lazım bence 15 yaş ve altının girebilceği bir server kuralım bu sayede yaş farkı yüzünden dışlanmayız ve ben bu konuyu düşüneceğim benden önce yaparsanız sizi suçlamam aksine tebrik ederim.[DOUBLEPOST=1377161831,1377161797][/DOUBLEPOST]sana katılıyorum arkadaşım hiçbir şey bilmedikleri halde bize artistlik taslıyolar.Buna dur :Dur:Demek lazım bence 15 yaş ve altının girebilceği bir server kuralım bu sayede yaş farkı yüzünden dışlanmayız ve ben bu konuyu düşüneceğim benden önce yaparsanız sizi suçlamam aksine tebrik ederim.