Bombloveese nin 2. mapı konu içeride :D ------->>>

Beğendinizmi ? Devamı gelsin mi ?

• Hayır biraz daha geliştir ama

Kullanılan: 0 0.0%
  • Evet ama bence Devamı gelmesin psikolojimi bozdu :D

• Hayır beğenmedim devamı da gelmesin uğrasma mapların iğrenç

• Kullanılan toplam oy
    2

FullBlacKing

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben bombloveese.
Bu gün yeni map ımı göstereceğim. Eğer map beğenilirse ve yoruma '' güzel olmuş gerçekten .ok beğendim mapın devamını isterim Derlerseee :
Mapın Devamını yapacağım umarın beğenirsiniz
Resimler :

arkadaşlar beğendiyseniz lütfen beğenin :D

EMEĞE SAYGI :D
Map link :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Birden aklıma geldi görevler :
1. evine camları koy map iki kişiliktir
sonra takları yap
cobblestone generator yap
sonra evini buyülr ekilen ağaçları kır ve tahtaya çevir
bot yap ve diğer chesti bul sonra güzel bir arayış ile
ada yada büyük bir kara bul.

İtemler Gitmez onu söyliyim fakat /time set night komutunu kullanarak akşam yapın ve yatağınızda uyuyun yoksa başka bir ada başlarsınız ve adada hiç ağaç veya hiç bişi yok.
Mapı Geliştirip Başka yerlere koymak isteyen lütfen beni skype eklesin :bombloveese

Son düzenleme:

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
üzüldüm la
Niye yaptığın adayı uzak ve küçük yapıyorsun yalnız kalmıştır belki ağlıyodurda duymuyoruzdur :(

FullBlacKing

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler :D[DOUBLEPOST=1385232293,1385232257][/DOUBLEPOST]İndirdin mi ? :D İnşallah oynadıysan beğenmişsindir sence devam etsemmi ?

FullBlacKing

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler İnşallah başkalarıda sever Ve dediğim gibi eğer geliştirip devam ettirmek isteyen arkadaşlarımız olursa lütfen skype den beni ekleyin : skype ID : bombloveese

keskins

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
çok güzel olmuş gerçekten yani çok uzun zamandır minecraft oynuyom bayağı bi map gördüm onlarında hakkını veriyorum ama gerçekten senin ki çok sade ama çok fazla ilgi görebilir ve biraz skyblock dan ilham almışsın.Emeğe saygı

FullBlacKing

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
çok güzel olmuş gerçekten yani çok uzun zamandır minecraft oynuyom bayağı bi map gördüm onlarında hakkını veriyorum ama gerçekten senin ki çok sade ama çok fazla ilgi görebilir ve biraz skyblock dan ilham almışsın.Emeğe saygı
Teşekkürler[DOUBLEPOST=1385398479,1385237569][/DOUBLEPOST]arkadaişar hiç bakan yokmu konuya biraz yorum atın , eğer beğendiyseniz bir like işimi görür :)