Bootstrap'a başladım... (İlk denemem)

Güzel mi?

• Evet

Kullanılan: 12 100.0%
  • Hayır

Kullanılan: 1 8.3%
  • Bootstrap yolunda kendini geliştirmen lazım...

Kullanılan: 3 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    12

Won5

Patates Avcısı
En iyi cevaplar
0
Evet beyler uzun süreden sonra yeni bir şeyler denedim.
Temayı Bootstrap kullanarak yaptım ve ilk denemem olduğu için daha çözemedim fakat güzel duruyor nedense...
Eğer beğenilirse PHP scriptini yazıp forumda ücretsiz olarak dağıtmayı düşünüyorum.
Resimler tam sayfa olduğu için spoiler içinde bulunuyor...
Giriş Yapılmış (Dropdown Açık):

Giriş Yapılmış:

Giriş Yapılmamış:

Mobil:

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Fazla renkli şeyleri sevmeyen biri olarak ben bile beğendim ! Hatta geçenlerde hatrı sayılır bir sunucunun sitesinde görmüştüm. ^_^

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
Otomatik vip alma, kredi yükleme yaparsan artık çoğu kişi özel site yaptırtmaz. :D

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Böyle temalar bana göre çok sıradan oldu.
Ayrıca bootsrap mıdır nedir ne olduğunu bilmiyorum ama asla önermem.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok güzel olmuş, ama sanki biraz basit kalmış. Giriş yapıldığını sadece sağ üstteki kutucuktan anlayabiliyoruz. Bunu bir sunucu için yaptığından dolayı dropdown'a falan karışmıyorum. Ama sitede bu bilgiler için gelecek az kişi olur. Belki oyun içi işlemleri otomatik olarak yapabileceğimiz bir yer yapabilirsin. Mesela bir arkadaşımız oyunda mı diye bakabilmek için online kısmı. Arkadaşlık sistemi. Canlı sohbet sistemi vs. Bunlar zor şeyler değil. Biraz kompleks işler ama zor değil. Hiçbir yerde görmedim. Bence süper bir fikir olur arkadaşlık sistemi.

Benim görüşüm, görünüş olarak güzel ama birkaç detay ile daha güzel olabilir.

Won5

Patates Avcısı
En iyi cevaplar
0
Otomatik vip alma, kredi yükleme yaparsan artık çoğu kişi özel site yaptırtmaz. :D
Zaten onları yapacağım fakat stabil çalışması için sunucuya bir takım eklentiler kodlayacağım.(Okullar olduğu için pek vakit ayıramıyorum fakat yapacağım.)
O video ne alaqa :/
Başka bir video bulamamıştım ilk gelene tıkladım.
Zamanım olmadığı için Bootstrap'i tercih ettim.
Çok güzel olmuş, ama sanki biraz basit kalmış. Giriş yapıldığını sadece sağ üstteki kutucuktan anlayabiliyoruz. Bunu bir sunucu için yaptığından dolayı dropdown'a falan karışmıyorum. Ama sitede bu bilgiler için gelecek az kişi olur. Belki oyun içi işlemleri otomatik olarak yapabileceğimiz bir yer yapabilirsin. Mesela bir arkadaşımız oyunda mı diye bakabilmek için online kısmı. Arkadaşlık sistemi. Canlı sohbet sistemi vs. Bunlar zor şeyler değil. Biraz kompleks işler ama zor değil. Hiçbir yerde görmedim. Bence süper bir fikir olur arkadaşlık sistemi.

Benim görüşüm, görünüş olarak güzel ama birkaç detay ile daha güzel olabilir.
Yorumun için teşekkürler.Fikrin çok mantıklı fakat okul dolayısıyla basit bir çalışma yaptım.
Belki başka bir tema yapıp o dediğin özellikleri ekleyebilirim.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Site yapmanın en kolay yolu o. Tabii ki önce PHP, HTML, Javascript, CSS gibi dilleri öğrenerek zora alışmak lazım. Bunu böyle bir forum yapmadığımız sürece dert etmemek lazım. (Ki forumda bir 2 dizayn hariç hepsi XenForo'nun olduğu için bu foruma da öyle diyemeyiz sanırım)

Encrt

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Güzel olmuş biraz daha geliştirebilirsen daha güzel şeyler ortaya çıkarabilirsin başarılar dilerim

KirazTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gayet güzel olmuş biraz daha geliştir bence çok daha güzel olabilir.

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Çok hoş gerçekten.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hmm, Onur'un dediği gibi cıvıl cıvıl olmuş,Grafikte bu hiç hoş şekilde karşılanmaz dostum.Renkler birbirini doyurmuş hiç hoş görünmüyor,mizanpaj desek ona hiç girmiyorum , sitenin teması yok, renk planı yok ,arkaplan uyumsuz.daha çok çalışılmalı ama ilk deneme göre normal ,kolay gelsin iyi forumlar