Borç ve Zarar ?

MahocuK

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba herkese ben Muhammed,
Arkadaslar ben ogrenciyim, okulda bazi cogu zamanlar arkadaslarim benden kucuk miktarlarda borc istiyorlar. Ben kimseyi kiramadigim ve kiramayacagimi bildigim icin isteklerini yerine getiriyorum. Ama okuldaki yakin arkadaslarim bana kotu yaptigimi veya salakca davrandigimi soyluyorlar. Ben de onlara asil dunyanin burasi olmayip , diger dunyanin asil dunya oldugunu ve bu donyada ne kadar kredi(sevap) yaparsak obur dunyada o kadar sansli olacagimizi soyluyorum. Onlarda hala dedikleri dedik devam...
Arkadaslar sizce ne yapmaliyim ??
İyi forumlar...

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Tabi sana kalmış ama şahsen benim şöyle bir yöntemim var :(
Tamamen anlaşmaya göre çalışırım*
Atıyorum bazen para isterim yarın 2 katı şekilde veririm*
Böyle böyle güveni kazandıktan sonra iş bana gelince ben sömürüyorum onları*
Tabi ruhları duymuyor*
Ki kazançta oluyorum*

MahocuK

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tabi ruhları duymuyor*
Ki kazançta oluyorum*
2 kati durumu disinda beni de bu duruma dusuruyorlar , borclarini geri isterken yerin dibine giriyorum. Fakat degisen bisi olmuyor...

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

RazAssassin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben lisedeyim ve bu zamana kadar asla ve asla kimsenin birine kolay kolay borç verdiğini görmedim.Eskiden senin gibiydim.Değiştim.Dünya beni değiştirdi.Şu anda nasıl olduğunu düşün.Para vermeyle değil iyilik yapmak.Başka çeşitleri var.İhtiyacım var kanka de verme.Kanka nolur diye yalvarıyosa zaten seni kullanıyodur emin ol.Öyleleriyle arkadaşlığı kes.Sen iyi birisin.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

MahocuK

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben lisedeyim ve bu zamana kadar asla ve asla kimsenin birine kolay kolay borç verdiğini görmedim.Eskiden senin gibiydim.Değiştim.Dünya beni değiştirdi.Şu anda nasıl olduğunu düşün.Para vermeyle değil iyilik yapmak.Başka çeşitleri var.İhtiyacım var kanka de verme.Kanka nolur diye yalvarıyosa zaten seni kullanıyodur emin ol.Öyleleriyle arkadaşlığı kes.Sen iyi birisin.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Keşke kolay olsa , ben bir şey yaparken hep öbür dünyayı düşünürürm daha doğrusu bunun kefareti ne olur ne olmaz diye. Ama vermeyince gerçekten ihtiyacı olmasada ver derlerse ve ben vermezsem ; o zaman gerçekten ihtiyacı olan arkadaşların hakkı bu kişilerden dolayı suizab olacak. Ben düşünüyorum sadece bunun kefareti ne olur ? ama hep bu soruya göre işimi yaparım...

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Geri getiriyorlarsa ve sen de o anda zor durumda değilsen vermende bir sakınca yok. Yeri geldiğinde hayır demeyi bilmen gerek tabi. Yaptığın salaklık değil ama seni -tabiri yerindeyse- sömürüyor ve sürekli "parayı getireceğim merak etme" diyerek uzun zaman geri ödemiyorlarsa hayır demenin zamanı gelmiştir.

Ortamla da alakalı bir durum bu. Bizim sınıftakiler olarak birbirimizden rahat rahat borç isteyip birbirimize bir şeyler ısmarlıyoruz sürekli. Çünkü çoğumuz birbirimizi ilkokuldan beri tanıyoruz.

Geleyepehele

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu dünyada sevap kastığını sanıp öbür dünyada(ki varsa)eline bir şey geçmeyince nasıl hissedeceksin merak ediyorum

apaçık şekilde 1-2 kere değil sürekli istiyorlarsa seni kullanıyolar dostum

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Tabi ruhları duymuyor*
Ki kazançta oluyorum*
Dolandırıcı naynay*
Yanacaksın*

----------------------------------
(İmza)

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Acaba niye her ihtiyaçları olduğunda sana başvurduklarını düşündün mü? İyi niyetini kullanıp seni sömüyorlar. Boşver verme paranı. Ayrıca o işi sevap için yapıyorsan hiç yapma hayır için yapacaksın sevap için değil. Bu ihtiyacım var diyenlere hiç kanma, zaten okul arkadaşlıklarına da fazla güvenmeni tavsiye etmem. Şahsen ben hiçbir ilkokul ve lise arkadaşıma güvenmiyorum.