BorMod (1.7.2)

ahmetcky

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba arkadaşlar. Oyuna yeni bir dünya, yeni bir mob ve yeni bir cevher, ve bu cevherden yapabileceğiniz yeni bir kılıç getiren Türk bir arkadaşımızın yapmış olduğu modu tanıtacağım sizlere.
//Videoyu beğendiyseniz abone olmayı unutmayın. Tanıtımların devamı gelecek.\\

Video:
Link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
MCreator için güzel bir mod.Fakat geliştirilecek birçok yanı var.Sadece aletlerle yürümez bu mod.Geliştirilecek yerleri dışında iyi olmuş.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Bu konuyu benim açmam gerekirdi ! Ben açmıyorsam lütfen haklarıma da saygı gösteriniz ! Tamam videosunu çekmişsiniz bu konuda size teşşekkür ederim ancak en azından bir izin alsaydınız...
Woow güzelmiş @kdrbrk
Artık adım kdrbrk değil...
MCreator için güzel bir mod.Fakat geliştirilecek birçok yanı var.Sadece aletlerle yürümez bu mod.Geliştirilecek yerleri dışında iyi olmuş.
Bu sözleri senden duymak gurur verici :)

Son düzenleme:

ahmetcky

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu konuyu benim açmam gerekirdi ! Ben açmıyorsam lütfen haklarıma da saygı gösteriniz ! Tamam videosunu çekmişsiniz bu konuda size teşşekkür ederim ancak en azından bir izin alsaydınız...

Artık adım kdrbrk değil...

Sana bi ulaşabilseydim izin alacaktım. Bu foruma üye olduğun hiç aklıma gelmedi. Hem ben yazımda "bu modu ben yaptım" demediğim için sorun olmaz diye düşündüm. Yine de özür dilerim senden.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Sana bi ulaşabilseydim izin alacaktım. Bu foruma üye olduğun hiç aklıma gelmedi. Hem ben yazımda "bu modu ben yaptım" demediğim için sorun olmaz diye düşündüm. Yine de özür dilerim senden.

Yok iyi böyle. Konuşma üslupunu sevdim :D[DOUBLEPOST=1403180912,1403180868][/DOUBLEPOST]Bu arada skype: kadirberk999

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin gibi başka MCreator ile mod yapanları da tanıyorum.Çoğu Minecraft'e yeni başlayan, "mod"un ne demek olduğunu daha yeni yeni öğrenen çocuklar.Ben seni farklı görüyorum şahsen.Aynı Mantis11 gibi.Forumda bu şekilde mod yapıp da ilgilendiğim 5-6 kişilik gruptansınız.Beni ciddiye alıp, hor görmediğin için ben sana teşekkür ederim :)

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben eclipse ile kodluyorum(hiçbir sorun yok el emeği sonuçta :p) bence ufaktan siz de başlayın :D

RaptorEX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.Mod Fikri=Day/Nigth Changer
2.Mod Fikri=Yanlışlıkla yapılan kazma kürek baltayı workbench de tekrar yaptığınız şeye dönüştürme
3.Mod Fikri=Demirleri Eriterek farklı şeyler için kullanma
4.Mod Fikri=20 den fazla Ore
ve daha neler neler...Hepsini yapmama rağmen MCREATOR exportlamıyor

ahmetcky

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1.Mod Fikri=Day/Nigth Changer
2.Mod Fikri=Yanlışlıkla yapılan kazma kürek baltayı workbench de tekrar yaptığınız şeye dönüştürme
3.Mod Fikri=Demirleri Eriterek farklı şeyler için kullanma
4.Mod Fikri=20 den fazla Ore
ve daha neler neler...Hepsini yapmama rağmen MCREATOR exportlamıyor
2. yi çol beğendim. Sorununu halledersin inşallah.