MegaCrafter
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Yeniden merhaba değerli forum üyeleri! Belki sıktı artık ama yine bir plugin yazdım
Aklıma geldikçe yazıyorum. İstemezsiniz paylaşmam. Sorun olmaz
Bu sefer bir borsa plugini yazdım. Borsayı biliyorsunuzdur herhalde. Dolar 1.90 olmuş, hadi alalım. Dolar 2.10 olmuş, hadi satalım. Buradaki mantık da böyle. Şimdi anlatmaya başlayalım...
Plugin Ne İşe Yarıyor?
Bu plugin strateji ile size para kazandırıyor. Birçok özelliği var. Birçok stratejik yöntem var. Mesela kendi hissenizi kurabiliyorsunuz. Birden fazla kurabilirsiniz. Alınan hisselerin parası size geliyor ve satılan hisselerin parası yine sizden çıkıyor. Ancak hisse sahibi istediği gibi fiyatı değiştirebilir. Diyelim 2 TL'den 10 hisse alındı. Adamın 20 TL'si olacak. Ama bu hisseler satılsa olmaz. Adam fiyatı biraz daha düşürdü diyelim. 1.50 TL'den 100 hisse alındı. Şimdi diyeceksiniz "Ben hiç artırmam alsınlar da alsınlar?" diye. Ama hisseyi alan salak değil ya? Sen fiyatı yükseltmezsen kimse senden hisse almaz. Daha çok tuzağa düşürmek gibi stratejiler kullanabilirsiniz. Kendi hissenizi alamıyorsunuz bu arada. Öyle bir çakallık düşünmeyin
Ayrıca forexler var. Forexler sizin için otomatik alım-satım yapan şeyler. Ancak bunu forexin sahibi yönetiyor. Normal hayatta da olduğu gibi kampanya yapabilirsiniz ayrıca. Mesela "2 TL verin 20 TL'ye hisse alalım" diyebilirsiniz. Size kalmış...
Komutlar:
/borsa hisse al <isim> <miktar> => Belirtilen hisseden yine belirtilen miktarda alır.
/borsa hisse sat <isim> <miktar> => Belirtilen hisseden yine belirtilen miktarda satar.
/borsa hisse kur <isim> <fiyatı> => Belirlediğiniz isimle bir hisse kurar. Fiyat ise başlangıç fiyatıdır.
/borsa hisse yoket <isim> => Eğer kendi hisseniz ise bunu yok etmenizi sağlar.
/borsa hissem <isim> => Kendi hissenizi görmenizi sağlar.
/borsa hisseler => Tüm hisselerin listesini gösterir
/borsa forex kur <isim> => Belirlenen isimde bir forex kurar.
/borsa forex davet <oyuncu> => Forexinize oyuncu davet eder.
/borsa forex katıl <isim> => Forexe katılmanızı sağlar.
/borsa forex hissever <forex> <hisse> => Forexe hisseyi vermenizi sağlar. (Otomatik işlem)
/borsa forex gerial <forex> <hisse> => Forexe verdiğiniz hisseyi geri almanızı sağlar.
/borsa forex manuel alım <forex> <hisse> <miktar> => Forexe verdiğiniz hisseyi manuel olarak alır.
/borsa forex manuel satım <forex> <isim> <miktar> => Forexe verdiğiniz hisseyi manuel olarak satar.
/borsa forex ayrıl => İçinde bulunduğunuz forexten ayrılmanızı sağlar.
Daha çok komut vardı ama elim yoruldu :'(
Hepsi oyuncular tarafından kullanılabilmesi gerektiği için permission koymadım. İsterseniz koyarım.
Not: Lütfen plugini indirirken Vault ve bir ekonomi pluginini yükleyiniz. Aksi takdirde plugin çalışmaz!
Dipnot: Her komut denenmemiştir. Bazıları çalışmayabilir.
Plugin Ne İşe Yarıyor?
Bu plugin strateji ile size para kazandırıyor. Birçok özelliği var. Birçok stratejik yöntem var. Mesela kendi hissenizi kurabiliyorsunuz. Birden fazla kurabilirsiniz. Alınan hisselerin parası size geliyor ve satılan hisselerin parası yine sizden çıkıyor. Ancak hisse sahibi istediği gibi fiyatı değiştirebilir. Diyelim 2 TL'den 10 hisse alındı. Adamın 20 TL'si olacak. Ama bu hisseler satılsa olmaz. Adam fiyatı biraz daha düşürdü diyelim. 1.50 TL'den 100 hisse alındı. Şimdi diyeceksiniz "Ben hiç artırmam alsınlar da alsınlar?" diye. Ama hisseyi alan salak değil ya? Sen fiyatı yükseltmezsen kimse senden hisse almaz. Daha çok tuzağa düşürmek gibi stratejiler kullanabilirsiniz. Kendi hissenizi alamıyorsunuz bu arada. Öyle bir çakallık düşünmeyin
Komutlar:
/borsa hisse al <isim> <miktar> => Belirtilen hisseden yine belirtilen miktarda alır.
/borsa hisse sat <isim> <miktar> => Belirtilen hisseden yine belirtilen miktarda satar.
/borsa hisse kur <isim> <fiyatı> => Belirlediğiniz isimle bir hisse kurar. Fiyat ise başlangıç fiyatıdır.
/borsa hisse yoket <isim> => Eğer kendi hisseniz ise bunu yok etmenizi sağlar.
/borsa hissem <isim> => Kendi hissenizi görmenizi sağlar.
/borsa hisseler => Tüm hisselerin listesini gösterir
/borsa forex kur <isim> => Belirlenen isimde bir forex kurar.
/borsa forex davet <oyuncu> => Forexinize oyuncu davet eder.
/borsa forex katıl <isim> => Forexe katılmanızı sağlar.
/borsa forex hissever <forex> <hisse> => Forexe hisseyi vermenizi sağlar. (Otomatik işlem)
/borsa forex gerial <forex> <hisse> => Forexe verdiğiniz hisseyi geri almanızı sağlar.
/borsa forex manuel alım <forex> <hisse> <miktar> => Forexe verdiğiniz hisseyi manuel olarak alır.
/borsa forex manuel satım <forex> <isim> <miktar> => Forexe verdiğiniz hisseyi manuel olarak satar.
/borsa forex ayrıl => İçinde bulunduğunuz forexten ayrılmanızı sağlar.
Daha çok komut vardı ama elim yoruldu :'(
Hepsi oyuncular tarafından kullanılabilmesi gerektiği için permission koymadım. İsterseniz koyarım.
Not: Lütfen plugini indirirken Vault ve bir ekonomi pluginini yükleyiniz. Aksi takdirde plugin çalışmaz!
Dipnot: Her komut denenmemiştir. Bazıları çalışmayabilir.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.