boş

kaan41041

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Abi süper bir map videosunu cekicem belki. kücük kızıda sen yaptın galiba onu oynucam daha. cok iyi emegine tesekkürler süper olmus oynamanızı tavsiye ederim

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Its not soo good yetimhaneden özenti bu sakarat zaten maplarını yetimhaneden özenip yaptı bu yüzden yetimhanenin downloadı daha fazla
Kardeş emek var bir şeyler yapmış ve gayet güzel bir map olmuş o yüzden kalkıp böyle şeyler söyleme o zaman senin görüşüne göre jumpscare olan tüm oyunlar birbirinden özenti.

kaan41041

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bay sakarat 15 oyunda altıma sıctım 1 2. bodrumdaki *********** cocugunu bilgisayara yumruk attım yeni pc aldım 900 tl ye bilemem senin korku mapını bidaha oynucam multi en az celal den cok bagırımdım bodrumda 4. kabusum oldu annemin yanında yatttım kac yasıma geldim boyle mappersan inglizleri bile gecersin helal olsun +1 daha iyisini beklemyiorum muhtemelen oynamıcam kusuruma bakma ama super yapmısın ne *** yiyecegimi bilmeyip dolastım

Yiqit Bahadır

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aga Güzeldi Bitirdikten Sonra Herşeyi Patlattım Ben Galiba Kısayoldan Mı Ne Gittim Şöförün Konuşmalarını Falan Hiç Göremedim Meşale Koyuyoken Farkettim (Kızıltaş Meşalesi :) )

S

Switcher

Ziyaretçi
Yetimhaneden daha korkunç demişsinde , hepsi yetimhaneden özenti ?

Hadi geçtim onun yaptığı Küçük Kız isimli şeyi kullanıyorsun ?

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ilk kızın çıktığı an korktum kapattıcaktım zaten tam kapatırken tak kız çıktı ama çok korkunç

canererdem21

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
@sakarat15 İlk Başta Eline Sağlık Güzel Korkutucu Map Olmuş Emek War AmA Rescourse Pack senin degil 2 blok degisip 1 halı değişmişsin mapta emek var eline sağlık