Gözünü seveyim şu haritalarını puzzle gibi yapma beÇok Teşekkürler Sizin Gibiler Oldukça Biz Gelişiriz
GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ben videosunu çekcektim sonunda delirdim aynı yerde dolaşmaktanGözünü seveyim şu haritalarını puzzle gibi yapma bebir yere kadar geliyorum ondan sonrasını bulamıyorum biraz belli et ne yapılması gerektiğini
Az önce bende çekiyordum bulamadım yine yolu deli oldum kapattımBen videosunu çekcektim sonunda delirdim aynı yerde dolaşmaktan
–cbg2002
2. kata çıktım hiçbişey yapamadım nereye gidicem anlamadımElimden Geldiğince Ediyorum Ve Oynayanların %95'i AnlıyorBu Yeterli Biraz Kafa Versen Bulursun Rahat Ol
[DOUBLEPOST=1406839677,1406839631][/DOUBLEPOST]
Nereyi Bulamadınız BeSöyleyin Bi
Benimde aynı şey oldu video 20. Dk olmuş ben hala asansörün içinde çıkıp iniyomArkadaşım gerçekten çok iyi yapmışsın ama nereye gideceğimizi bulamadık 25 dakkalık video çektik çok salakça oldu o yüzden tekrar çekelim dedik ama bütün korku sahnelerini biliyoruz o yüzden korkmayız diye çekmedikBidahakine bir kitaba şuraya gidiceksiniz şunu bulacaksınız gibisinden kitap hazırla yoksa 25 dakka gez gez bitmiyo korkunç yerleride kaçırıyoruz . Ama map güzeldi 3. mapını bekliyorum.
Heçkır DetectedBenimde aynı şey oldu video 20. Dk olmuş ben hala asansörün içinde çıkıp iniyom
–cbg2002
Kaderimiz aynı :QWE:QWEBenimde aynı şey oldu video 20. Dk olmuş ben hala asansörün içinde çıkıp iniyom
–cbg2002