boş

Kara-murat55

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
outlastttan alıstım birden gelince korktum ama yinede korkmadan ilerledm[DOUBLEPOST=1410021486,1410016502][/DOUBLEPOST]sakarat ricam olcak senden slender mapi yaparmısın bole aynı amaç 8 trapped chest olsn icinde kagıt olsn ve bir yerlere slender spawnla cok guzel olur yapabilme ihtimalin varmı

Ben Yapabilirim Slenderman Spawnlarım Blok Şeklinde Hatta En Yukardaki (göz) Bloğa Bakarsan Ekran Kararır Ve Ölürsün Eğer Gözüne Bakmassan Gider Veya Tam Tersi yapabilirim Ama Ben İyi Builder Değilim Sadece Redstone Sistemini Yapabilirim :(

altairminecraft

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Yapabilirim Slenderman Spawnlarım Blok Şeklinde Hatta En Yukardaki (göz) Bloğa Bakarsan Ekran Kararır Ve Ölürsün Eğer Gözüne Bakmassan Gider Veya Tam Tersi yapabilirim Ama Ben İyi Builder Değilim Sadece Redstone Sistemini Yapabilirim :(
ole bi map cok guzel olur ormanda slender iste anladın minecraft versiyonu korluk yada gorus acısını baya düsür diycen

McFanatik

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ee arkidaşlar peki su ayrıntıyı farketmedinizmi ? yetimhanenin resource packi bu

McFanatik

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
sakarat dostum ozaman özürdilerim ama kitaplıklar cok benziyo bide o tablodaki yeşil kafa tıpatıp aynı

DenizzChannel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ee arkidaşlar peki su ayrıntıyı farketmedinizmi ? yetimhanenin resource packi bu
Sizin gibilerin bildiği tek Map yetimhane lan salaklar konu korku ve canavarlar ın aynı olması mümkün türkler artık Kendi mapları yapıyo yanlız bazı salaklar yetimhane yetimhane demekten başka bir şey yapmıyorlar 1tane texture pack var mesela sakarat15 Onun üstünden editlemiş Remo yetimhane nin yapıcosı ondan editledi Sizin gibilerin yüzünde N böle iğrenç pixel artların olduğu Server mapları texture pack siz bol körlüklü korku mapları(zombileri fln canavar yapıyolar) ortaya çıkıyo geri düşünme şeklinizi değiştirebilecek insanlar lazım !!!

Bir Map tasarımcısının gizli Map mahzeninden gönderildi

DenizzChannel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sizin gibilerin bildiği tek Map yetimhane lan salaklar konu korku ve canavarlar ın aynı olması mümkün türkler artık Kendi mapları yapıyo yanlız bazı salaklar yetimhane yetimhane demekten başka bir şey yapmıyorlar 1tane texture pack var mesela sakarat15 Onun üstünden editlemiş Remo yetimhane nin yapıcosı ondan editledi Sizin gibilerin yüzünde N böle iğrenç pixel artların olduğu Server mapları texture pack siz bol körlüklü korku mapları(zombileri fln canavar yapıyolar) ortaya çıkıyo geri düşünme şeklinizi değiştirebilecek insanlar lazım !!!

Bir Map tasarımcısının gizli Map mahzeninden gönderildi