Boşluklu reklam atabiliyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerkantEserTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mesela asdcraft.asd.net açıldı !! diye atamıyorlar ancak a s d c r a f t . a s d . n e t açıldı yazabiliyorlar bunu hangi plugin ile çözebilirim. Skript ilede olabilir şimdiden teşekkürler.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunu %100 engelleyemezsin.
Ama şunu söyleyeyim. O tarz reklamları görüp de giden pek kimse yok.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Acaba şey yapılabilir mi? Bir cümlede . n e t harfleri ard arda olursa cümlenin engellenmesi sağlanabilir mi?

MinerTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
.net .com ları nereden engellediysen oraya .n e t .c o m . n e t . c o m .ne t .co m .n et .c om gibi şeyleri de yaz. :p Ama o reklam devri bitti.

MahquM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
sana tavsiyem reklam ekleyeceksn supercensor kullan diyelim "nitrado" kelimesni engelledin

nitrado ni trado ni t r a d o nitrado nitradoo nitradoo nitradoom nitradoc nitradock nitradoy nitradofa nitradoaff nitradoaf ...

nitrado geçen tüm kelimeleri engelliyor reklam koruması için ideal plugin

BerkantEserTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
sana tavsiyem reklam ekleyeceksn supercensor kullan diyelim "nitrado" kelimesni engelledin

nitrado ni trado ni t r a d o nitrado nitradoo nitradoo nitradoom nitradoc nitradock nitradoy nitradofa nitradoaff nitradoaf ...

nitrado geçen tüm kelimeleri engelliyor reklam koruması için ideal plugin
Supercensor kullanıyorum zaten engelliyorsa deneyeceğim teşekkürler.

MrAga98

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum Reklami Kesin Engeliyemezsin Ama Cozum genede Var Ben Bunu Kulaniyorum ve Isimi Goruyorum Ipden Ban atmak
cok iyi kodlarsan buglari kaldirir iyi bi reklam korumasi elde ede bilirsin Dikatli Ol cunki yapicagin bir bug sonuclari kotu ola bilir
Ornek bazi cumlelerin icersinde gece bilir reklamlar Kufur Korumamda vardi - locasyon
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

CreationEpicTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dostum Reklami Kesin Engeliyemezsin Ama Cozum genede Var Ben Bunu Kulaniyorum ve Isimi Goruyorum Ipden Ban atmak
cok iyi kodlarsan buglari kaldirir iyi bi reklam korumasi elde ede bilirsin Dikatli Ol cunki yapicagin bir bug sonuclari kotu ola bilir
Ornek bazi cumlelerin icersinde gece bilir reklamlar Kufur Korumamda vardi - locasyon
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Banlama Olayı Kötü Olmuş Adam Yanlışlıkla Yazdıysa Veya Biri Söylediyse Kick Daha Mantıklı Olabilir

berkbeko1978

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bunu yazınca t.u.r.k.s.u.r.v.i.v.a.l.c.o.m birisine sk yaptırabilirsin sana söyle anlatayım bunu yazınca t.u.r.k.s.u.r.v.i.v.a.l.c.o.m otomatik koruma tarafından sohbet silindi yada otomatik koruma tarfında t.u.r.k.s.u.r.v.i.v.a.l.c.o.m silindi eğer 3 kez yazarsınız banlanırsınız bunu gibi yaptırabilirsin

Won5

Patates Avcısı
En iyi cevaplar
0
bunu yazınca t.u.r.k.s.u.r.v.i.v.a.l.c.o.m birisine sk yaptırabilirsin sana söyle anlatayım bunu yazınca t.u.r.k.s.u.r.v.i.v.a.l.c.o.m otomatik koruma tarafından sohbet silindi yada otomatik koruma tarfında t.u.r.k.s.u.r.v.i.v.a.l.c.o.m silindi eğer 3 kez yazarsınız banlanırsınız bunu gibi yaptırabilirsin
Sadece bir sunucu için olmaz daha genel bir koruma lazım.Mesela .net gibi.

Bu arada Skript bilgim çok iyi değildir bu kod çalışır mı?
Kod:
remove all " " from message

MrAga98

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ayn Reklam Korumasi Gelistire bilir uyari puani gibi sistem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...