BerkantEserTR
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Mesela asdcraft.asd.net açıldı !! diye atamıyorlar ancak a s d c r a f t . a s d . n e t açıldı yazabiliyorlar bunu hangi plugin ile çözebilirim. Skript ilede olabilir şimdiden teşekkürler.
Teşekkürler ancak yinede chat'te kötü bir görüntü bırakıyor ve oyuncular bundan hoşnut değiller.Bunu %100 engelleyemezsin.
Ama şunu söyleyeyim. O tarz reklamları görüp de giden pek kimse yok.
Supercensor kullanıyorum zaten engelliyorsa deneyeceğim teşekkürler.sana tavsiyem reklam ekleyeceksn supercensor kullan diyelim "nitrado" kelimesni engelledin
nitrado ni trado ni t r a d o nitrado nitradoo nitradoo nitradoom nitradoc nitradock nitradoy nitradofa nitradoaff nitradoaf ...
nitrado geçen tüm kelimeleri engelliyor reklam koruması için ideal plugin
Banlama Olayı Kötü Olmuş Adam Yanlışlıkla Yazdıysa Veya Biri Söylediyse Kick Daha Mantıklı OlabilirDostum Reklami Kesin Engeliyemezsin Ama Cozum genede Var Ben Bunu Kulaniyorum ve Isimi Goruyorum Ipden Ban atmak
cok iyi kodlarsan buglari kaldirir iyi bi reklam korumasi elde ede bilirsin Dikatli Ol cunki yapicagin bir bug sonuclari kotu ola bilir
Ornek bazi cumlelerin icersinde gece bilir reklamlar Kufur Korumamda vardi - locasyon
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Dogru soyluyorsun ama Isim.Nitrado.net yanlislikla yazicagini dusunmuyorum kendine gore duzenleye bilirsin mute ve ya jail tempbanBanlama Olayı Kötü Olmuş Adam Yanlışlıkla Yazdıysa Veya Biri Söylediyse Kick Daha Mantıklı Olabilir
Sadece bir sunucu için olmaz daha genel bir koruma lazım.Mesela .net gibi.bunu yazınca t.u.r.k.s.u.r.v.i.v.a.l.c.o.m birisine sk yaptırabilirsin sana söyle anlatayım bunu yazınca t.u.r.k.s.u.r.v.i.v.a.l.c.o.m otomatik koruma tarafından sohbet silindi yada otomatik koruma tarfında t.u.r.k.s.u.r.v.i.v.a.l.c.o.m silindi eğer 3 kez yazarsınız banlanırsınız bunu gibi yaptırabilirsin
remove all " " from message
Ayn Reklam Korumasi Gelistire bilir uyari puani gibi sistembunu yazınca t.u.r.k.s.u.r.v.i.v.a.l.c.o.m birisine sk yaptırabilirsin sana söyle anlatayım bunu yazınca t.u.r.k.s.u.r.v.i.v.a.l.c.o.m otomatik koruma tarafından sohbet silindi yada otomatik koruma tarfında t.u.r.k.s.u.r.v.i.v.a.l.c.o.m silindi eğer 3 kez yazarsınız banlanırsınız bunu gibi yaptırabilirsin
bir şey DeğilÇok teşekkürler. Sorunu @CreationEpicTR ile çözdük.