boss nasil yapilir anlatirmsiinzi skype:issizcocuqq

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Youtubede bununla ilgli birsürü video var onlardan bakabilirsin
=====================================================================
öyle skype ekle falan arkadaşım kimse göstermez üşenir 2 saat skype eklede bilmemne gösterde ohoooooo .-.
ayrıca bilipde skypesi olmayanlarda var şimdi 2 saat skypemi kursunlar <_<

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
kardeş bu iş için ya EpicBoss plugini indirecen ya da bn pluginsiz komut bloğuyla edit ve enchli boss ypmayı anlatrm olr mu?

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bn Kodladım Bi Konuda Yazmıştım Bekle 1 Sn Atıyım :)[DOUBLEPOST=1397490451,1397490351][/DOUBLEPOST]Al Kardeşim ss Yazan Yere İstediğin Mob ismini Yaz İstersen Ama Baş Harfi Büyük Olmasına Dikkat Et

Kod:
/summon Skeleton -1549 5 654{Equipment:[{Count:1,id:276,tag:{ench:[{id:16,lvl:5}]}},{Count:1,id:313,tag:{ench:[{id:0,lvl:4}]}},{Count:1,id:312,tag:{ench:[{id:0,lvl:4}]}},{Count:1,id:311,tag:{ench:[{id:0,lvl:4}]}},{Count:1,id:310,tag:{ench:[{id:0,lvl:4}]}}],CustomName:RC İskelet,CustomNameVisible:1,Attributes:[{Name:generic.maxHealth,Base:10000},{Name:generic.attackDamage,Base:14},{Name:generic.followRange,Base:10},{Name:generic.knockbackResistance,Base:10}],IsBaby:1,DropChances:[1.1F,1.1F,1.1F,1.1F,1.1F],Riding:{id:ss}}

AxiTR2

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Zaten kendinde ayarlı zombieking var epic boss gold edition a gir ordan bosses vardı ordan düşecek itemleri ayarla sıkıntı çıkmaz.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

hangoralmla

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bir şey soracam biriniz sadece conf dosyasından ayarlanabilir video atsanız Türkçe ??

Samsung Galaxy Note3 ten gönderildi.

AxiTR2

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Türkce video bulunmamakta malesef

Sorularınızı bana özel mesajdan sorabilir veya skype adresimden bana ulaşabilirsniz skype : blackmoonmert

cadadda

Marangoz
En iyi cevaplar
0
birçok boss plugini var fakat Epic Boss Kullan Epic Boss Gold Edicution 1.7.2 ve üzeri için çıkmadı 1.7.2 aşşası için cıktı o yuzden sadece ismi EpicBoss Olanını kullan ve basit kullanımı. İyi Oyunlar.