- En iyi cevaplar
- 0
Boss plugini arıyorum 1.7.2 uyumlu acil yardım edermisiniz
işime yaradı eyvallah karşimEpicBoss Gold Edition plugini var. Link içinLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol..
Not: Bukkit sayfasında sürüm 1.6.4 olarak gözükse de 1.7.2'de sorunsuz çalışır.
Bu arada EpicBoss Gold Edition ile EpicBoss Recorded aynı plugin. Recorded 1.5.x sürümünden sonra 1.6.x sürümünde ismi Gold Edition olarak değişti.gold edition ile kafan karışır en iyisi recoded indir (türkiyede kullanan 2. şahsım bu arada)
simdi farkettim bende Saolasın yinedeBu arada EpicBoss Gold Edition ile EpicBoss Recorded aynı plugin. Recorded 1.5.x sürümünden sonra 1.6.x sürümünde ismi Gold Edition olarak değişti.
simdik bu plugini çözdüm %50 Düsmesini nasil ayarlicam ben bunun ?[DOUBLEPOST=1403292895][/DOUBLEPOST]Bu arada EpicBoss Gold Edition ile EpicBoss Recorded aynı plugin. Recorded 1.5.x sürümünden sonra 1.6.x sürümünde ismi Gold Edition olarak değişti.
kardes sen bilmiyomusun dedigimiEpicBoss Gold Edition plugini var. Link içinLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol..
Not: Bukkit sayfasında sürüm 1.6.4 olarak gözükse de 1.7.2'de sorunsuz çalışır.
kardeşim banamı öğretiyosun kodlama farkında dev bir değişiklik var lootlar eskiden farklı dosyadaydı şimdi ise tüm ayarlar tek dosyada (random spawning ve config ayrı sadece.)Bu arada EpicBoss Gold Edition ile EpicBoss Recorded aynı plugin. Recorded 1.5.x sürümünden sonra 1.6.x sürümünde ismi Gold Edition olarak değişti.