erikvanduyn1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle herkese Merhaba!
Ben server için bir boss plugini arıyorum. Boss ayarlandığı yerde öldükten sonra tekrar 5 veya 10 dakika sonra doğmasını sağlayacak bir plugin. Üzerinden düşecek olan itemi de ayarlayabilirsem çok güzel olur. Nasıl ayarlayacağımı ve hoşunuza giden , kolay ama güzel olan bir boss plugini önerebilir misiniz?
Teşekkür ederim..:aşık:

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
mythicmobs un üzerine tanımam sana tavsiyem orjinal wiki'sinden bakman.

erikvanduyn1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Herkese çok teşekkür ederim , peki bildiğiniz 1.8 Hazır plugin paketi var mı?

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
mmo paketi yapmayı düşünüyorum eklentiler kısmına bi ara koyucam :) uzun sürebilir tabii ki

Metin2TR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
erikvanduyn1 Biraz Bilgi Verirmisin Oncelikle Serverin Spigot Olcaksa MythicMobs kullanma boss larin cani en fazla 1500 oluyor epic boss recoded kullan istersen anlatabilirim 2 sinide cok iyi biliyorum

erikvanduyn1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
erikvanduyn1 Biraz Bilgi Verirmisin Oncelikle Serverin Spigot Olcaksa MythicMobs kullanma boss larin cani en fazla 1500 oluyor epic boss recoded kullan istersen anlatabilirim 2 sinide cok iyi biliyorum
Ben küçükten büyüğe olarak bir zindan şeklinde bossları koyup bu bossların her öldüğünde 10 dakika sonra canlanacak şekilde ayarlı olmasını istiyorum. Ama boss pluginlerinden hiçbir şekilde anlamadığım için yapamıyorum.. :(

Metin2TR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi Bak Anlatiyorum :D İyi İzle Fotograflarla Anlatacagım sana :D 2 dkk bekle hazırlayam anlatımı[DOUBLEPOST=1436348840,1436348668][/DOUBLEPOST]Ya İstersen Yeni Bir Konu Acam Oraya Hazirlayam herkes Faydalansin Olurmu :D

erikvanduyn1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çok güzel olur , benim gibi tabiri caizse kafayı yemek üzere olanlar varsa ilaç olur.. :p