ShaokinLove
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 1
Son düzenleme:
Arkadaşlar Öncelikle Merhaba Minecraft Server Optimizasyonu Sandığınız Kadar Komplex bir şey değildir Cok Basit Araştırmalarla Serverinize %50 %60 Oranla İyileştirebilirsiniz.Optimizasyon Yapıyoruz Diğe Sizden 50 100 200 tl neyse alan insanlara boşuna para vermeyin Olay Cok Basit ve Simple İlk Olarak Yapmanız Gereken Şeylerden Birtanesi Güzel Bir Forge Seçme
Daha Detaylı Açıklamak istiyorum ama malesef erken yatmak zorunda kaldım bugün eklemeler yapacağımBu dönemde yeni sunucular optimizasyon sorununu halledemiyorlar. Daha bugün girdiğim bir serverde fark ettim. Sunuculara çok yük biniyor, laglar meydana geliyor. Çok yararlı bir konu olmuş. Eline emeğinize sağlık teşekkürler.
Vallaha Unuttuğum Şeyleri Gün gün düzenleyip ekliyorumokumadım ama detaylı ve doğrudur glb
Sizin için optimize etmek ne oluyor merak ettim arkadaşın verdiği bilgiler yeni başlayan arkadaşlar için gayet uygun linux ve güçlü bir makineyle 80-100 oyuncuya kadar tps sıkıntısının yaşanacağını sanmıyorum daha üst seviyelere gelmiş sunucu sahipleride daha kaliteli optimizasyon yapabilir normal olarak buda arkadaşı doğruluyor bu hizmetin yeni başlayanlara verilmesi kan emicilikten başka bir şey değil belli bir çizgiyi geçmiş sunuculara hizmet vermekse bahsettiğiniz haklısınızOptimizasyon bir hizmettir, bu hizmeti belirli bir noktaya kadar herkes yapabilir, "Boşuna Optimizasyona Para vermeyin" dediğinde cidden komik oluyorsun, o halde YML düzenlemektede bir iş yok boşuna para vermeyin deseydim linç yerdim, ayrıca verdiğin bilgilerin %80'i yanlış yada alakasız, ve gosterdiğin optimize teknikleri birisinin yarım saatte araştırıp yapabileceği şeyler ki biz bunları optimizeden bile saymayız, ki verdiğin optimize tekniklerinin nası çalıştığını dahi bilmediğine eminim, bir programın nası çalıştığını bilmeyen insan spigot guild'den baka baka bu kadar optimize yapabilir
Hangi bilgilerimiz yanlış ise gel doğrusunu anlat insanlara hodri meydanOptimizasyon bir hizmettir, bu hizmeti belirli bir noktaya kadar herkes yapabilir, "Boşuna Optimizasyona Para vermeyin" dediğinde cidden komik oluyorsun, o halde YML düzenlemektede bir iş yok boşuna para vermeyin deseydim linç yerdim, ayrıca verdiğin bilgilerin %80'i yanlış yada alakasız, ve gosterdiğin optimize teknikleri birisinin yarım saatte araştırıp yapabileceği şeyler ki biz bunları optimizeden bile saymayız, ki verdiğin optimize tekniklerinin nası çalıştığını dahi bilmediğine eminim, bir programın nası çalıştığını bilmeyen insan spigot guild'den baka baka bu kadar optimize yapabilir
Sizin 80-100 kişide tps sorunu olmuyor dediğiniz sunucuda diğer sunuculardan hiçbir farklı sistemi olmayıp bomboş 20-30 eklentiden oluşan sağlam bi sistemi olmayan sunucular için geçerli bu olay, Oyunu asıl optimize eden kişiler zaten size ücretsiz olarak tuinity ve yatopia gibi forklar sunuyor ancak global piyasada işler boyle değil, 200 kişi 3-4 chunklık alanda 1,8 gibi eski ve pek bir ozelliği olmayan bi sunucuda bu tekniklerle değil 200, 100 kişiyi bile lagsız vs attıramazsın, 500 dolarlık forklar var, daha java flaglarına kodlama diyen ve yazılım hakkında hiçbir bilgisi olmayan birisi boşa optimizeye para vermeyin demesi inanılmaz saçmaSizin için optimize etmek ne oluyor merak ettim arkadaşın verdiği bilgiler yeni başlayan arkadaşlar için gayet uygun linux ve güçlü bir makineyle 80-100 oyuncuya kadar tps sıkıntısının yaşanacağını sanmıyorum daha üst seviyelere gelmiş sunucu sahipleride daha kaliteli optimizasyon yapabilir normal olarak buda arkadaşı doğruluyor bu hizmetin yeni başlayanlara verilmesi kan emicilikten başka bir şey değil belli bir çizgiyi geçmiş sunuculara hizmet vermekse bahsettiğiniz haklısınız
Piyasada 100-150 online arası +70 pluginli ve çok büyük sistemleri olan 1.16.5 sunucular biliyorum purpur tuinity veya yatopia kullanıyor bunun dışında 1 ay önce 1.16.5 sunucumu kapattım +70 online +65 pluginli ve ağır skriptleri olan bir sunucuydu tps 20den düşmüyorduSizin 80-100 kişide tps sorunu olmuyor dediğiniz sunucuda diğer sunuculardan hiçbir farklı sistemi olmayıp bomboş 20-30 eklentiden oluşan sağlam bi sistemi olmayan sunucular için geçerli bu olay, Oyunu asıl optimize eden kişiler zaten size ücretsiz olarak tuinity ve yatopia gibi forklar sunuyor ancak global piyasada işler boyle değil, 200 kişi 3-4 chunklık alanda 1,8 gibi eski ve pek bir ozelliği olmayan bi sunucuda bu tekniklerle değil 200, 100 kişiyi bile lagsız vs attıramazsın, 500 dolarlık forklar var, daha java flaglarına kodlama diyen ve yazılım hakkında hiçbir bilgisi olmayan birisi boşa optimizeye para vermeyin demesi inanılmaz saçma
Gardaş sen okumada falan sorun yaşıyosun herhalde bi doktora git gözlük falan al yakını göremiyosun belli.Bak güzel kardeşim professionel bu işi laiğiyle yerine getiren adamlara zaten lafımız yok.Benim lafımın kimlere olduğu çok belli.Hala Kelime yapıyosun boş boş demekki sende üstüne alınıyosun.Sizin 80-100 kişide tps sorunu olmuyor dediğiniz sunucuda diğer sunuculardan hiçbir farklı sistemi olmayıp bomboş 20-30 eklentiden oluşan sağlam bi sistemi olmayan sunucular için geçerli bu olay, Oyunu asıl optimize eden kişiler zaten size ücretsiz olarak tuinity ve yatopia gibi forklar sunuyor ancak global piyasada işler boyle değil, 200 kişi 3-4 chunklık alanda 1,8 gibi eski ve pek bir ozelliği olmayan bi sunucuda bu tekniklerle değil 200, 100 kişiyi bile lagsız vs attıramazsın, 500 dolarlık forklar var, daha java flaglarına kodlama diyen ve yazılım hakkında hiçbir bilgisi olmayan birisi boşa optimizeye para vermeyin demesi inanılmaz saçma
Hastaneye boşuna para vermeyin! Eğer başınız ağrıyorsa ağrı kesici için geçsin.Ayağını yorganına göre uzatma deyimi oldukça eski. Kan emicilik benim bayağı saçmama geldi burada. Yeni sunucu açan kişiler 2 günde sunucuyu hazır edebileceğini düşünüyor veya hazır ettiğini sanıyorsa öyle düşünmeye devam etsin yani. Zamanında bir arkadaşım ile bir sunucuyu 1 ayda tam olması gerektiği hale sıfır bilgi ile getirdiğimizi hatırlıyorum.Sizin için optimize etmek ne oluyor merak ettim arkadaşın verdiği bilgiler yeni başlayan arkadaşlar için gayet uygun linux ve güçlü bir makineyle 80-100 oyuncuya kadar tps sıkıntısının yaşanacağını sanmıyorum daha üst seviyelere gelmiş sunucu sahipleride daha kaliteli optimizasyon yapabilir normal olarak buda arkadaşı doğruluyor bu hizmetin yeni başlayanlara verilmesi kan emicilikten başka bir şey değil belli bir çizgiyi geçmiş sunuculara hizmet vermekse bahsettiğiniz haklısınız