Bot Atıyorlar = servere girerken 15 saniye bekletmek istiyorum (Plugin-skript) fark etmez :(

vicdum

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
2
Belki Şöyle Bir Şey İşe Yaraya Bilir;
NOT: Oyuncuları Sıfırlaman Gerekebilir,Daha İyi Skriptrlar Belki Sıfırlamaya Gerek Kalmadan Yazabilir.
NOT: Oyuncular İlk Girişinde 20 Saniye Beklemesse Tekrar Giremez
NOT: Botlar Sürekli Aynı Adlarla Giriyorsa Engeller

PHP:
on first login:
    send "&b&lSunucuda 20 Saniye Acik Kalmassaniz Birdaha Giremessiniz!" to player
    set {botkoruma.%player%} to 0
    wait 20 seconds
    set {botkoruma.%player%} to 1
on login:
    {botkoruma.%player%} is 0:
        kick the player due to "Bot Koruması!"
Denenmedi!

kelle19

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@PandaBey peki bir şey daha var ben bu bungeecord yaptıgım serveri sadece 1.7.2 yapabilirmiyim. 1.7.2 ile girilsin hem servere balon ile giremezler daha güzel olur

PandaBey

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapabilirsin ama bungeecorda girmek icin 1.7.2 ile girmeleri gerekecek normal bukkit e aktarmak icin atıyorum 1.8 gerekecek o yüzden çakışabilir ama 1.7.10 a kadar bukkit yaparsan sıkıntı çıkmayabilir yedek alıp denemeni öneririm

SerhanRS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@yasir kardeşim pek bilmiyorum authmede öyle bi ayar yok. yorumun için teşekürler

@byMasterTurk Kardeşim Türkler uşengec oradaki yazıyı okuma gereyi bile duymuyorlar :( ama yorumun için teşekürler.

@Monatrax Yaptım ama pek faydasını göremedim :( yorumun için teşekürler

@SerhanRS ellerin dert görmesin ama pek yeterli deil :( botlar girebiliyor ginede.

@SlayerRs Denedim gerçekten cok güzel oluyor ama lag yapıyor :( lobby le factionu baglayınca lobby nin lagı factionada geçiyo blok kırınca 5 saniye sonra düşüyo lag yok ama böyle bi geçikme geliyor :(
Bot girer ama sunucu çökmez

kelle19

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@PandaBey Kardeşim İp Versem lobby sunucusuna gelsen gecikme var ya :( blok kırınca gine gec geliyor. Tps: 20 de ama geçikme oluyor
ip: yokyokolmaz.nitrado.net

mrbobaking

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
a
PHP:
on connect:
    player doesn't have permission "VIP"
    number of players is larger than 49, kick the player due to "Son 5 Kisilik Yer VIP'lere Ayrılmıstır."

Attığım Skript Sayesinde Sadece VIP'ler Son 5 Kişiklik Yere Girebilir
bot korunması istenmiş sen vip için skript yazmışsın. okudun mu konuyu?