drinkingsage
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Çoğunlukla bu iş zevk eylence için yapılıyor (Hani eğlendirmiyoda deilNeden Başkaların Emeklerine Paralarına Böyle Yapıyorlar Ne Kazanacaklar Sanki Ya
Çoğunlukla bu iş zevk eylence için yapılıyor (Hani eğlendirmiyoda deilNeden Başkaların Emeklerine Paralarına Böyle Yapıyorlar Ne Kazanacaklar Sanki Ya
O da Doğru Ne Diyem 10 Yaşındaki Kişiler Kurucu Olunca Haketmiyorlarda Değil Ama Ne Olursa Olsun Onda da Emek VarÇoğunlukla bu iş zevk eylence için yapılıyor (Hani eğlendirmiyoda deil). Ancak Bazı serverler hak yedikleri için gerçekten çökertilmeyi hakediyorlar.
Asıl Olay Yaş Değil Sunucuya gidip kendi serverinin reklamını yapıyorO da Doğru Ne Diyem 10 Yaşındaki Kişiler Kurucu Olunca Haketmiyorlarda Değil Ama Ne Olursa Olsun Onda da Emek Var
Nedense Bu Plugini Sunucuma Yükleyip Test Saldırısı Yapınca Sunucumu Çökertiyordu.Botlar için Şu plugini yukleye bilirsin 1.8.8 de çalişiyor buyuk ihtimal 1.8.7 de de çalişir:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
en son surumu yukleyip 1.8.8 de denermisin adamlar bayaği bi hatayi duzeltmişler son versiyonda diye biliyorumNedense Bu Plugini Sunucuma Yükleyip Test Saldırısı Yapınca Sunucumu Çökertiyordu.
Valla yükledim sağlama benziyor şuana kadar bir saldırı almadım hayırlısı, bakalım.Botlar için Şu plugini yukleye bilirsin 1.8.8 de çalişiyor buyuk ihtimal 1.8.7 de de çalişir:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Hallettim kardeşim bida atfurkancım bot mu atıyolar .d
hala buralardaysan bana yardımcı olabilirmisiniz?Bunu normalde söylemek istemiyordum ama içim acıdı
Öncelikle AntiJoinBot'un configini şu şekilde yapılandırın.
Authme'dede şu kısmı böyle yapılandırın.PHP:AntiJoinBot: MySQL: Offline: true Host: localhost Port: 3306 Database: ajb_intelligent_blacklist User: <username> Password: <password> Blacklists: http://www,shroomery,org/ythan/proxycheck,php?ip=: Y http://www,stopforumspam,com/api?ip=: 'yes' DownloadBlacklist: Enabled: true ServerListPing: Enabled: enable Message: Lutfen proxy kullanmayin. Force: Enabled: enable Message: Proxy Yakalandi... Lutfen proxy kullanmadan tekrar giris yapin Kick: Message: Proxy yakalandi. (Tekrar giris yapin) Warmup: Enabled: true Seconds: 60 OfflineMode: Enabled: true MigrateUUID: false Debug: Enabled: false
Bu Şekilde bot sorununa çözüm bulursunuz. Bunu Tek Geçmenin yolu milyonlarca türk proxy bulup saldırmaktır başka türlü Botlar hiçbir şekilde giremez.PHP:Protection: enableProtection: true countries: - TR countriesBlacklist: - A1 enableAntiBot: true antiBotSensibility: 5 antiBotDuration: 10
PM ile sorabilirdin lütfenhala buralardaysan bana yardımcı olabilirmisiniz?