Paralı olarak göremedim spigotta. Hangi eklenti var ?AntiJoinBot az da olsa gelecek botların bir kısmını engelliyor. Onun dışında para vermeden AJB eklentisinin önüne pek geçemezsin.
Paralı olarak göremedim spigotta. Hangi eklenti var ?
Ücretli bot koruması arıyorsan AntiBotDeluxe veya BotSentry kullanabilirsin lakin işini bilen saldırgan kişiler bypass edebiliyor. Ayrıca 3. yöntem olarak MCSpam üzerinden blacklist satın alabilirsin 30 bin kayıtlı kullanıcı tarafından saldırı yemezseniz zaten çoğu kişi bot saldırısı yapmak için MCSpam kullanıyor size kalmış bir şey.
Evet benim.MCSpam'ın yöneticisi siz misiniz?
Evet benim.
Kayıtlı kullanıcı arttıkça blacklist fiyatları da artmaktadır. İndirme gibi bir nitelik düşünmüyorum.Gerçekten ilginç, etkilendim. (Blacklist fiyatlarını indirin lütfen, dolar kurundan etkileniyor. )
Hostinginiz nedir?Paralı olarak göremedim spigotta. Hangi eklenti var ?
BatihostHostinginiz nedir?
Bizi tercih edebilirsiniz. Korumalarımız MCSpam gibi yerleri tamamen engelliyor. 3GB OVH sunucuda hediye ediyoruz.
Ulaşım adresleri videonun altında.
MCSpam Test Videosu
Tüm konular kapatıldı. Tüm paralar iade edildi.@notaldo bunlardan almadan önce forumdaki haklarında açılmış konulara göz gezdirmeni öneririm. sonra aralarına senin konunda girmesin.