Botania modu yardım!!

sinanbasar

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Botaniada çiçek dikerek mana elde ediyorum fakat hyro çiçeği ve daybloom kısa sürede yok oluyor. mana spreader falan var. mana pool a düzgün ayarladım ama neden yok oluyorlar yardım edebilecek birisi var mı??.

scc

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
2
Son gelen güncellemelerden birinde oldu bu olay.Eskiden configde kapalı durumdaydı.Şimdi standart olarak açık geliyor.Configlerinden düzeltebilirsin.PassiveWither gibi bir şey idi.İnternetten config dosyasına bakıp tam adını yazıyım birazdan
Edit:
Bu satır
# Set to anything other than -1 for passive generation flowers (dayblooms, nightshades, hydroangeas) to die after a specific amount of ticks. 24000 is 2 minecraft days, that's a recomended value.
I :passiveWither.time=-1
-1 de kapalı, süreyi belirlemek için de başka değer veriyosun.Yukarıda 2 gün için örnek vermiş

scc

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
2
Konsola yazdım fakat bi değişiklik olmadı.
/PassiveWither.time=-1 yazdım
Console a yazmıyacaksın .minecraf ta configs klasöründe Botania nin config dosyasını bul(txt dosyası).Oradan yukarda # ile başlayan satırı bul
PassiveWither.time in karışısındaki sayıyı -1 e çevir

sinanbasar

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
. minecraft a gerek yok. daha kolay bi yol var. oyundayken. mods a tıkla. botania yı bul.orda ayarları var ztn. Çok sağolun.