LegendSkyNetwork
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
Bunla uraşcana antijoinbot yükle %30-40 miktarini engeliyor + antijoinbot ultra yükle %100 birtanecik bot bile geçirmez.
Bahsettiğin plugin yalnızca aynı ip üzerinden gelen botları engelliyor. Eğer proxy ile bot atıılırsa hiçbir işe yaramaz.Deneminizi Tavsiye Ederim.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Not:Adam Bot Attığı İçin Banlanıyor.
Yalnız Sadece Bu Plugini Kullanın Diye bir şey Yazdığımı Hatırlamıyorum.Bahsettiğin plugin yalnızca aynı ip üzerinden gelen botları engelliyor. Eğer proxy ile bot atıılırsa hiçbir işe yaramaz.
Bu işler boş işler, böyle engelleyemezsin artık bot denen bir şey kalmadı, varsada eğer vds geçin ıptables ile engelleyin, bence en iyi yöntem bot için budur.Deneminizi Tavsiye Ederim.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Not:Adam Bot Attığı İçin Banlanıyor.
Dedicated'ımı bırakıp VDS'ye mi geçeyim yani?Bu işler boş işler, böyle engelleyemezsin artık bot denen bir şey kalmadı, varsada eğer vds geçin ıptables ile engelleyin, bence en iyi yöntem bot için budur.
Tabikide hayır, öyle bir şey demedim ben, sadece arkadaşın attığı pluginin pek fazla işe yaramadığını söyledim.Dedicated'ımı bırakıp VDS'ye mi geçeyim yani?
En son mesajını 5 temmuzda almıış bir konuyu canlandırıp "yardımcı olmak"tan bahsetmen ilginç. Yardım bekleyen biriside yok.Konuyu Toparlayarak Arkadaşımıza Yardımcı Olabilirsek?
command /botsaldiri:
permission: bot.saldiri
execute console command "whitelist on"
execute console command "kick all"