BOZKURT"ların HİKAYESİ !

Devam Ettireyim mi ?

• Kullanılan toplam oy
    2

Alper Kurt

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam ARKADAŞLAR !,
bugün sizlere süper bir hikaye yazdım bunu göstereceğim lütfen bu sayfayı paylaşınız :) -Alper
TEŞEKKÜR EDERİM ! BOZKURT DEVLETİ Yıllar önce köyün birinde ALPER adlı bir çocuk yaşarmış Alper"in babası Hasan adlı fakir bir adam imiş tarım ile geçinip giderlermiş Alper"in birde kardeşi varmış kardeşinin adı Alperen imiş.Alper"in köyü 5 köy ile yan yana imiş,insanlar mutlu mutlu yaşarken bir gün bilinmeyen yaratıklar köyleri yağmalamış Alper babası ve kardeşini arar iken etraf cehennem gibi olmuş Alper bir anda büyük ve korkunç bir çığlık duymuş,kardeşi Alperen"in çığlığı imiş bu Alperen :
-NE OLDU SANA KARDEŞİM ??!
-Kaç kaç Alper canını kurtar
-BABAM NEREDE ?
-Alper Ka...
-HAYIR HAYIR ÖLME ÖLME LÜTFEN KARDEŞİM ;( !
Alper ormana kaçmış ama yaratıklar hayla peşinden gelmekteymiş koşmuş koşmuş ve sonunda bir köy görmüş ve BİR OK,ok Alper"in kafasından üstünden geçmiş ve peşinden gelen yaratığa saplanmış Alper ne oluyor yahu ? diyorken bir anda bir Alper gibi bir köylü çıkmış ve ona GEL BENİMLE ! demiş Alper peki demiş.
ona bir kaç soru sormuş:
-Senin adın ne ?
-Yiğit ama bana Okçu YİĞİT derler.
-Peki ya ben şu an neredeyim ?
-Cihan Köyünde bulunuyorsun
-Neden adı CİHAN ?
-bu benim Babam"ın adı beğenmedin mi ?!
-Yo yo Hayır sadece ...
-Neyse Yürü artık yeter.
Alper köye doğru ilerlemiş köy ÇOK BÜYÜK ve güzelmiş Alper köye hemen alışmış bir gün bir savaşçı olmuş 25 yaşında imiş,Yiğit ise 26 yaşında imiş oda Yiğit mi Yiğit bir okçu olmuş eee buna boşuna küçükken Okçu YİĞİT dememişler bu ikisi bir gün bir yolculuğa karar vermişler amaçları ise...
DEVAMI GELİCEKTİR .... :)
OKUYANLARIN HEPSİNE TEŞEKKÜR EDERİM ! :)
[DOUBLEPOST=1406969356,1406969252][/DOUBLEPOST]arkadaşlar küçük hatalar var örneğin kardeşi Alperen"in çığlığı imiş bu Alperen yazmışım :) kusuruma bakmayınız hatalarımı bana söylerseniz sevinirim :)[DOUBLEPOST=1407001453][/DOUBLEPOST]2.BÖLÜM
amaçları ise bilinmeyen beyaz gözlü bir yaratığı öldürmek imiş Dünya"yı dolaşıcaklarmış 25 yaşında başlayan bu macera 52 yaşında bitmiş Birgün Alper yolda :
-Yahu Sıkıldım ! bu ney ya öff hayla bulucağız bulucağız diyorsun !
-sakin ol bulacağız.
-O SES NEYDİ ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-NEY
-Neler Oluyor !
bir anda Alper bayılır ve kendini bir hapishanede bulur dışarı çıkar ve Yiğit"i kurtarır kaçarlar.Yollarına devam ederler hapishaneden çıkınca büyük bir insan grubuna rastlarlar bu grub yaklaşık seksen bin kişi kadar büyüktür bu kişileri ordu almayı düşünürler ve 82 yaşında bir krallık kurarlar aslında 2 krallık kurarlar barış içinde yaşarlar bir krallık"ın adı BOZKURTDEVLETİ diğerinin adı BÜYÜKASLANDEVLETİ idir bir gece Alper Yiğit tarafından öldürülür aslında bunu yapmak istemez Yİğit ancak Alper"in vücudunda bu bilinmeyen beyaz gözlü yaratığın zehri vardır yani .Her an bu yaratık tarafından yönetilebilecek durumdadır Alper Yiğit"in kollarında ölürken Son sözleri şöyledir :
-Ey Dost! ben öldükten sonra Oğullarım benim öldüğümü bilmesin
Ey Dost ! ben öldükten sonra devletlerimiz savaşa girmesin
EY Dost ! Halk bu olaydan haber almasın
Ey Dost ! kimse benim böyle ÖLDÜĞÜMÜ BİLMESİN
Eşhedu En La İlâhe İllâllah Ve Eşhedu Enne Muhammeden Abduhu Ve Resuluhu[DOUBLEPOST=1407001490][/DOUBLEPOST]arkadaşlar Kısaca anlatıyorum yoksa
bu kadar kısa değil :D