oolllmuyor bak şimdi bungeecord un host u olan serverime yani lobiyenin plugins klasörüne atıyorum çöküyorSerever bungeecord olacak servere bungeecord üzerinden bağlanırsan ancak çalışır.
Zaten otomatik serverları listeler.
Log dosyasini at lobinin oyuna bungeecordan giriyon demi?oolllmuyor bak şimdi bungeecord un host u olan serverime yani lobiyenin plugins klasörüne atıyorum çöküyor
ya bak arkadaş log dosyasını veremem içinde oyuncularımın şifreleri vs. var kesinlikle olmaz şimdi bungeecord dan giriyon derken bungeecordun kurulu olduğu serverden mi giriyorsun demek istiyordun sanırım evet bungeecordun kurulu olduğu serverden giriyorum ve BungeePlayerCounter'i Bungeecord/Plugins e değilLog dosyasini at lobinin oyuna bungeecordan giriyon demi?
GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Dogru yere atmissinda servere bungeecord ip denmi baglaniyon yoksa o sunucunun ip den direkmi baglaniyorsun.ya bak arkadaş log dosyasını veremem içinde oyuncularımın şifreleri vs. var kesinlikle olmaz şimdi bungeecord dan giriyon derken bungeecordun kurulu olduğu serverden mi giriyorsun demek istiyordun sanırım evet bungeecordun kurulu olduğu serverden giriyorum ve BungeePlayerCounter'i Bungeecord/Plugins e değil
Minecraftbukkit/plugins e attığımıda belirttim orada mı bir yanlışlık var ?
ben yaptım aga biliyorum da işte farkımız kalmaz la anlaaynn nasıl çalıştıraza bunu yaa Kos_adı sen biliyosunudur Söylermisin
yardım etsen ne olacakben yaptım aga biliyorum da işte farkımız kalmaz la anla![]()
Bu konu başarıyka Güncellendi.Dogru yere atmissinda servere bungeecord ip denmi baglaniyon yoksa o sunucunun ip den direkmi baglaniyorsun.
GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
yok işteyardım etsen ne olacakbenim severim yok Cidden Serverin Var Diye Söylemiyosn Serverim yok sadece paket yapıcam.[DOUBLEPOST=1405876510,1405876303][/DOUBLEPOST]söylemiyecekmisin kardes yaa
[DOUBLEPOST=1405876995][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1405877028][/DOUBLEPOST]
Bu konu başarıyka Güncellendi.
Baska Yardım Eden Yok muuuu ?[DOUBLEPOST=1405877600][/DOUBLEPOST]koskoca forumda şu ufacık plugini Söyleyen yokmu arkadas
![]()
serverimin ipsimi Serverim yokkiyok işteboşuna arama
serverin ip si ne senin özelden at