zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dikkat ! Bu konu sadece troll ve geyik amaçlıdır !
Merhaba kötü dostlarım.Bu gün hep bizleri ifşalayan birisinin ifşasını buraya koyacağım hahahahaha
Onun yüzünden 2 adet en iyi elemanımızı öldürmek zorunda kaldık ama bakalım kendisi ifşa olup arkadaşları tarafından öldürülünce ne hissedecek ? Hahahahahahahaha
BraveHero living in Area 51 in Floor 51.
Her's real country is Marvel. But we teleported her from Marvel for tests.

For more..
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Website open for all.
But secret files in the Level 4.
Level 4 requests password.

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Ben ''Lejyoner Birliği''nin kurucusuyum.FBI ve CIA bile önümde diz çöker.(Bu cümle troll ve geyik amaçlıdır.)(Evimin önüne 3 tane FBI askeri yada CIA askeri gelse ben diz çökerim asıl)
FBI ve CIA ekipleri evinin yakınlarına çoktan vardı! şu an dronelarla seni izliyorlar!

Drone'ların ifşa fotoğrafı= (SEN)

[TELSİZ] 40 Kara Ünitesi Saldıraya Hazır, TAMAM!

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
@zRedDragon İlluminati Confirmed

Neden RedDragon değilde zRedDragon hiç düşündünüzmü ?
Ben düşündüm işte İlluminati 10 harfli RedDragon 9 harfli buna "z" eklersek 10 harfli olur.

zRedDragon = İlluminati

Neden peki Avatarında silahtan oluşmuş kanatlı adam var. Peki bunu düşündünüz mü?
Tabi ki hayır ben düşündüm 1 yıl araştırdım buldum. Kanatları üçgene benziyor ve arasında gizli bir göz var.
Resmi büyüttüğümüzde aşağıda göreceksiniz. Tam öyle gözükmekte hiç montaj yoktur.

Bir başka şey ise neden adamın saçı beyaz. Bir rivayete göre İlluminati üyeleri saçlarını beyaza boyatırlar.
zRedDragon'un saçları bonus olduğunu var sayarsak, alttaki resim zRedDragonun Facebook profil resmi.

Son düzenleme: