Brine...(Blm 2)

Güzelmiydi :)

• Pff iğrenç:(

Kullanılan: 7 63.6%
  • Süppeeeeeer

Kullanılan: 4 36.4%

• Kullanılan toplam oy
    11

Furkanipek

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet Arkadaşlar brine Serisinin yeni Bölümüne hoş geldiniz...
Bu çocuk tam gücüne ulaşınca Yaratıklar artık Ona Saldırmıyor Endermanlar Ona hizmet ediyordu creeperler onun savaşçıları Gibiydi ve gözleri tm beyaza döndüğünde ise Hayatı gözünün önünden geçiyordu Sonra ise hiçbir şey Hatırlamamaya başladı...Aradan 3-4 gün geçti Sonra Aklına Sesler Geliyordu -''Merhaba Brine Sana güç Veren Bu varlığı tanımak istiyorsan Tüm tanıdıklarını yok Etmelisin !'' dedi Brine o günden sonra birşeyler Hatirlamaya başladı Mesela En iyi anıları... Brine düşündü ardından Nether'da o gücü veren adamı bulabileceğini düşündü Ve Nethere Yeni gelen Wither adlı canavarla konuştu Brine-Hey ! wither Gözlerimi Görüyormusun ? ve aklıma gelen şu kelimeleri söyleyeyim _Merhaba Brine Sana güç Veren Bu varlığı Tanımak istiyorsan Tüm Tanıdıklarını Yok Etmelisin ! diye sesler geldi bir bilgin varsa Bana Anlatabilirmisin ? Withermob-Tabiiki bilgim var O tüm dünyanın Baş lideri Mobların Birleşimi Bossların Güç gelişmeni ! Ama Adını Tam olarak bilmiyorum Şu olduğu söyleniyor Adı tam olarak şöyleydi''Bryan'' Brine-Hey Bunun adı aynı benimkine benziyor ! neyse teşekkürler ! Wither-Hey dur O nether'da bulunmuyor denk Gelirse bulabilirsin ama sakın Onu kesmeye kalkışma ben onun bir yardımcısı gibiyim Ben yani onun sol koluyum ! oyuzden sakın ha bir şey söyleme !
Brine-Yeterince bilgi Aldım Zaten TeşekkürEderim... Devamı 3.Bölümde..