BrokenShells Projesi Hakkında ! 2.Dünya Savaşı Konulu Türkiye'de Bir İlk Sunucu !

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet,yanlış duymadınız.Türkiye'de ilk ve tek Flans modlu sunucusu !
Tabi daha hazır değil.Şu anda yapım aşamasında sunucu.Güzel bir sunucu olacağına eminim.Çünkü çok uğraşacağız.Öyle 2 günde bitecek sunuculardan değil.Sunucu için yaklaşık 3 ayımızı vereceğiz.Özel skriptler,harika mimari eserleri,ve kocaman bir harita !
Kısaca Mine-Z'den pek farkı olmayacak.İsmini de bu yüzden ona benzer koyduk.Çalıntı demeyin lütfen.
Haritanın 4 bir yanında kutular,her adam öldürdüğümüzde rastgele itemler.Bu itemler ile kutulardan silahlar alabileceğiz.
Silah modifiye ! Bir kutu yardımı ile silahlarınıza ekstra şeyler ekleyebilirsiniz !
Uçaklar,kamyonlar !
Gizli pusu yerleri ile her zaman tetikte ol !
Büyük ve uzman bir ekip ! (Daha belli değil alım olacak.Tabii bu konularda uzman olanları alacağız.)
Ve en önemlileri,
Vip satışı gibi saçmalıklar yok ! Belki sunucu büyüyünce daha sonra olabilir geçim için.
Sunucu premium ! (Daha sonra crack olabilir belki.Premium olmasının nedeni oyunun içine etmesinler diye.) (Crack olsa gelir miydiniz ?) (İlk 2 hafta crack !)
Bu kadar.Umarım sunucumuzu şimdiden 4 gözle bekliyorsunuzdur :)
İyi oyunlar :)
@KadirBerk @Iskefiyeli01 @AlichosTR @BT_GoD @DarqKnife @cbg2002 @zombiespaceman1 @Cazza144 @AtomTR @owen_1
İlk 2 hafta crack !

Son düzenleme:
I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Flans moddan oldum olası nefret ederim ve premium olduğu için gelemem de

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Araçlar zaten 1-2 yerde olacak askeri kampta filan.Haritanın kuytu köşesinde.
Araçlarla oynamazsın biter .s
[DOUBLEPOST=1414425113,1414425079][/DOUBLEPOST]
Sağolun beğendiyseniz ne mutlu bana :D
Anladım ama Araçlar denince bile içim kararıyor bunalıyorum bir çeşit sendrom gibi ve ben kullanmazsam başkası kullanır bu sebeple de bana karşı üstünlük kurmuş olurlar.