Broly'nin Dönüşü (Dragon Ball Z Hikayem)

Devam etsin mi?

• Evet!

• Hayır.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
NOT: Bu hikayede geçen "Cehennem" kelimesi din amacıyla kullanılmamıştır! Bu kavram Dragon Ball Z'nin orjinal hikayesinde geçen bir yerdir. Bu yüzden "Reenkarnasyon yoktur, saçmalıktır." gibi yorumlar yazmakla boşuna zaman kaybetmeyin. Hikaye iyiyse iyi, kötüyse kötü deyin. Oy vermeyi de unutmayın!

Majin Buu'nun yenilmesinin üzerinden 10 yıl geçmişti. Broly ve şu ana kadar ölmüş olan tüm kötüler cehennemdeydi. Kötüler cehennemdeyken, yaşamlarında yaptıkları tüm kötülükleri tekrar seyrediyordu. Ve buna göre "sınanıyorlardı". Ama hiçbiri bunun farkında değildi. Her şeyden önemlisi, cehennemdeki zamanlarını kaçacakları günü düşünerek ve intikamlarını nasıl alacaklarını düşünerek geçiriyorlardı.

Ama Broly biraz farklı düşünüyordu. Bir süre sonra Goku'ya olan abartılı nefretinin nedensiz olduğunu, sırf bir ağlamadan dolayı birçok canlıyı
öldürmenin yanlış olduğunun farkına varmıştı. Ama pişmanlık için artık çok geçti. Cehennemi hak etmişti ve kaderini de kabul etmişti. Ama artık kalbindeki gerçek iyiliği, yaşama sevincini ve diğer tüm güzel şeyleri bulmuştu. Artık kimseden nefret etmiyordu. Goku'dan bile!
Bir gün Cell ile Frieza kavga ediyordu. Yaptıkları bu dövüşün sesleri her yerden duyulabiliyordu.
Frieza: Sen benim sıradan bir kopyamsın. Ben olmasaydım sen bir hiç olurdun!
Cell: Öyle mi? Sen benim kopyam olmayasın?
Frieza: Sen zayıf bir yaratıksın! Prens Frieza'nın önünde eğil!
Cell: Asla!
Cell dövüşü kazanmıştı. Frieza sersemlemişti. Cell tam Frieza'ya Kamehameha atacakken, Broly geldi ve Kamehameha'yı tek eliyle durdurdu. Sonra da gelip Cell'in karnına bir yumruk attı. Cell 30 metre savruldu. Ama Cell çok sinirlenmişti.
Cell: Sen karışma Broly! Bu Frieza ile benim aramda!
Cell gelip Broly'e en güçlü yumruğunu attı. Ama Broly hiçbir şey hissetmemişti. Cell daha da sinirlenmişti ve Broly'e bir yumruk daha attı. Broly ise sadece gülüyordu. Bir süre sonra Cell yoruldu. Broly ise hala karşısındaydı! Cell'i kafasından tuttu ve lavlara attı. Cell yeniden hücrelerine ayrıldı ve gözden kayboldu.

Diğer kötüler ise Broly'i artık bir hain olarak görüyordu.

Nappa: Demek iyi birisi olmayı seçtin ha?
Turles: Seni hain! Bunun bedelini ödeyeceksin!
Raditz: Efsanevi Süper Saiyan olmayı hak etmiyorsun!

Olayı seyreden Goku ile Kral Kai bile şaşırmıştı. Çünkü Broly'nin taş kalpli, kalbi saf kötülük dolu birisi olarak biliyorlardı. Hayattayken Goku'ya saldırmıştı ve her birini acıdan kıvrandırana kadar dövmüştü. Ama sonunda onu bir Kamehameha ile Güneş'e iterek yok etmişlerdi. Ve Broly'nin kalbinde zerre kadar iyilik yoktu. Tek düşündüğü şey, bir şeyler yok etmek ve öldürmekti. Böyle birisinin bu kadar değişebilmiş olması herkesi şaşırtmıştı.

Broly ise bir Omega Blaster hazırlıyordu. Ona "Hain" diyen eski dostlarını yok etmeliydi. Çünkü o artık iyi birisiydi. Pozitif düşünebiliyordu. Ve en azından cehennemi sürekli sorun çıkaran kötülerden temizleyip, Kral Kai'nin işini kolaylaştırmak istiyordu. Ve o devasa güç topunu eski arkadaşlarının üstüne attı. Omega Blaster sayesinde tüm kötülerin bedenlerinde çok ağır yaralar oluştu. Hiçbiri kalkamıyordu.

Nappa: Göreceksin... Broly... Seni... yok... edeceğiz... Sadece... o günü... bekle...

Nappa bu lafları dediği gibi yere yığıldı. Tam o sırada da Broly, güç topunun enerjisini hissetmeye başlamıştı. Daha en baştan iyi birisi olsaydı, antrenman yapıp güçlenerek tüm düşmanlarını yok edebileceğini gördü. Dünyadaki güzellikleri de görebileceğini, aslında Goku'yu yok etmeyi düşünürken kaçırdığı çok şey olduğunu fark etti. Ve gözlerini kapattı. "En azından iyi birisi olarak öleceğim." diye düşündü.

Ve gözlerini yeniden açtı. Artık cehennemde olmadığını fark etti. Artık küçücük bir gezegendeydi. Bu gezegende belki de bulunabilecek tek evin önündeydi. Derin bir nefes aldı. Cehennemdeki o iğrenç havayı solumaktan kurtulmuştu. Sonunda temiz hava almıştı. Ve birden önündeki suyu gördü. Biraz içti, sonra yüzüne sürdü. Rahatlamıştı.

Broly: Burası çok güzel bir yer. Ama beni buraya kim getirdi? Neden buradayım?

Broly bu sözleri söylediği gibi Goku, Vegeta, Gohan, Goten ve Kral Kai'yi karşısında gördü.

Broly: Merhaba, Kakarot!
Goku: Sana da merhaba Broly. Seni buralarda görmek ne güzel!

Goku, Broly'nin artık değiştiğini kendi gözleriyle görmüştü. Biraz da sevinmişti. Çünkü artık bu devasa, güçlü adam onların tarafındaydı. Broly her türlü düşmanı kolayca yenebilecek bir güce sahipti.

Kral Kai: Broly, sana ikinci bir şans vermeye karar verdim. Zor durumda olan Frieza'ya yardım etmen, kalbindeki iyiliği görmemi sağladı. Hem bu, cehennemdeki kötüleri kısa bir süre de olsa durdurduğun için sana bir hediyem olur.
Broly: Gerçekten mi?
Kral Kai: Evet. Ama bunun iyi ve kötü yanları da olacak. Öncelikle; daha güçlü doğacaksın. Ama yeni hayatında Efsanevi Süper Saiyan güçlerin olmayacak. Normal bir Saiyan gibi yaşayacaksın. Gelişecek, daha güçlü olmak için sürekli antrenman yapacaksın. Çünkü Efsanevi Süper Saiyan formunda bilincini kaybettiğini gördük. Her ne kadar iyi bir kalbin olsa da, bu formdayken düzgün düşünemiyorsun. Bu da senin kötülük yapmana neden oluyor. Ama bu formunu alıp, sana yeni ve daha güçlü formlar vereceğiz. Goku ve arkadaşlarının dönüşebildikleri tüm formlara dönüşebileceksin. Ama sürekli enerjin artmayacak. Bu formların çoğunu sınırsız bir süre kullanamayacaksın. Yani, enerjin bittiğinde tekrar eski gücüne döneceksin. İstersen bu formlarından bazılarını şimdi görebilirsin.
Broly: Sağol. Bu formları sonra görmek istiyorum. Sürpriz olur hem bana. Bu verdiğin şansı en iyi şekilde değerlendireceğimden emin olabilirsin!
Kral Kai: İyi. Şimdi seni yeniden yaratacağım. Ama unutma, eskisi gibi değilsin. Gücün sürekli artmayacak. Ve daha da güçlenmek için antrenmanlar yapmalısın. Elbette senden güçlü rakiplerin olacaktır. Ama sen bunları antrenmanlar sonucunda güçlenerek geçebilirsin. Çünkü güç potansiyelin çok büyük.
Broly: Tavsiyelerine uyacağım.

Kral Kai parmaklarını şıklattı. Broly birden yok oldu. Artık yeni yaşamı başlayacaktı. Fakat kimsenin bilmediği bir şey de vardı: Broly'nin yeniden doğuşu ile beraber Goku ve arkadaşları dahil herkes yeniden doğacak, hayatları yeniden başlayacaktı. Daha önce savaştıkları düşmanlar da küçük hallerinde olacak ve yeniden savaşacaklardı. Kısaca, Kral Kai yanlışlıkla zamanı geri almıştı! Ama önceki yaşamlarını hatırlıyorlardı.

Son düzenleme:

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Acemice olmuş 3.tekil şahısca konuşturmussun çoğu yerde resmen.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Acemice olmuş 3.tekil şahısca konuşturmussun çoğu yerde resmen.

Evet. Hikayenin her yerinde üçüncü tekil şahıs ile konuşturdum. Tanrısal bakış açısı kullandım yani. Okuduğum yabancı hikayelerin bazıları öyle yazılmış. Başka bir sorun varsa söyleyebilirsin. Çekinmeyin :D Burada kavga çıkarmam. :)

Son düzenleme: