I
Iskefiyeli18
Ziyaretçi
Deneyeyim, merak ettim yahu. Güzel bir şeye benziyor.
Yalnız lap diye kendisi aktarmiyor, ayarlardan aktarmanız gerekiyor, bulamazsanız gösteririm.bi deniyim ayol merak ettim
Deneyeyim, merak ettim yahu. Güzel bir şeye benziyor.
Yalnız lap diye kendisi aktarmiyor, ayarlardan aktarmanız gerekiyor, bulamazsanız gösteririm.bi deniyim ayol merak ettim
fps drop çok oluyor ama .s
bulamadım göstersene :/Yalnız lap diye kendisi aktarmiyor, ayarlardan aktarmanız gerekiyor, bulamazsanız gösteririm.
Üstte yer imleri çubuğu var, ona sağ tıklayıp "Sık kullanılanlar yöneticisi"ne gir. Çıkan sayfada kahverengi barda "Sık kullanılan ekle" seçeneğinin sağında 3 nokta olması lazım. ona tıkla, "İçe/Dışa aktar seçeneğinden" "İçe aktar"ı seç. Daha sonra istediğin browser'i seç, tamamdır. Bir klasör halinde aktarılıyor üst kısma.bulamadım göstersene :/
Kasarsa Chrome'a geçerim demişsinde :C Chrome en çok ram, cpu yiyen tarayıcı :C Siteye direk ddos ladığı için hızlı giriyor ve hayvan gibi ram ve cpu yu yiyor :CÇok ram yiyorsa bana koymaz. CPU da sıkıntılı değil pek. Kasarsa geçerim Chrome'uma. Mis.
Kasarsa Chrome'a geçerim demişsinde :C Chrome en çok ram, cpu yiyen tarayıcı :C Siteye direk ddos ladığı için hızlı giriyor ve hayvan gibi ram ve cpu yu yiyor :C
İDM ?Başlığa Film indirme programı yazsan herkes doluşurdu herhangi bir film sitesine girip video açtığınız zaman otomatikman bi kutucuk geliyor ve filmi indirebiliyosunuz sırf bunun için kullanıyom![]()
Sağ altta Reklam engelleyici butonu var. Orada "RklmEngelleme Plus seçenekleri" diye bir bölüm var, oradan "Kendi süzgeçlerinizi ekleyin" bölümüne girip reklamın linkini yapıştır.beyler reklamları nasıl engelliyoz![]()