BrushCarft - KALİTELİ SURVİVAL - Kalitemizi tadmak için bekleme! - SURVIVAL [1.7.X / 1.8.X]

Konumuzu Nasıl Buldun

• Güzel

Kullanılan: 5 38.5%
  • Geliştirilmeli

Kullanılan: 9 69.2%

• Kullanılan toplam oy
    13

sedatkacmaz2000

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

İp:BrushNetwork.mchosting.pro
İp:37.187.73.200:27480
Yaşam Biçimi:Survival
Kurucu:SeDaT

Reklam Engelli
Hile Engelli
Timber Sistemi
Açik Artirtirma
Banka Sistemi
Market Sistemi

Spawn:

Orman:

Yardım:

Avcı:

Hapis:

Market:

Neden hayla Bekliyorsunki ?

DonsuzTurk_

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sunucu pluginler alıntı,
yapılar alıntı,
prefixler alıntı,
Kaliteli Survival Denilmiş Ama Ne Yazık ki Ben Kalite Göremedim,
Başarılar dilerim, İnşallah en kısa zamanda gelişirsiniz.

EpicArt

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana göre survival bir sunucuda avcı ve market olmamalı.
Başarılar.

EdebiHırsız

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sunucu ismi "BrushCraft" amma velakin konu başlığında "BrushCarft" yazıyor. Sunucuya gelicek olursakda map alıntı,plugin paketi hazır indirilmiş editlenmeden direk sunucuya konulmuş, sunucuda zaten ücretsiz açılmış, Türkiyenin gelişmemesinin nedenide işte tam olarak bu, Gün geçmesin ki Turkiye Sizin Gibiler yuzunden gerilemesin...

Plagetra

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu ismi "BrushCraft" amma velakin konu başlığında "BrushCarft" yazıyor. Sunucuya gelicek olursakda map alıntı,plugin paketi hazır indirilmiş editlenmeden direk sunucuya konulmuş, sunucuda zaten ücretsiz açılmış, Türkiyenin gelişmemesinin nedenide işte tam olarak bu, Gün geçmesin ki Turkiye Sizin Gibiler yuzunden gerilemesin...
Çok haklısın,genelde çoğu türk,sunucuları para kazanmak için açıyor.Oysaki sunucuyu hizmet vermek için açmalı.Halimize acıyorum...

MySkript

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu şuanda kapalı onun yanı sıra bu sunucu ücretsiz açılmış bir sunucu bunun tutmasını bekleyemezsiniz sırf para kazanmak için sunucu açıyorsunuz çok yazık artık bence forumda ücretsiz açılmış sunucuların konuları onaylanmamalı, inşallah birdaha böyle sunucular açılmaz. İyi günler...

sedatkacmaz2000

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
serverimiz mc hosting prodan açıldı ancak 7 gün değil 2 aylık ön parası ödendi ve ödenmeye devam edilecektir kapattık pvp açıcaz VE BU İŞİ KESSİNLİKLE PARA İÇİ YAPMIYORUM

bu işi para için yapsaydım zaten serveri NİTRADO BİLİŞİMDEN alırdım